A jövő hónapban érkezik a State of Mind

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Végre dátumot kapott a Daedalic Entertainment futurisztikus kalandjátéka, amely a transzhumanizmus témakörét járja körbe. A State of Mind egy disztópikus jövőben játszódik, ahol a technológia inkább árt, mint használ.

2048-ra megváltozott a világ képe. Berlin az összeomlás szélén áll, a nyersanyagok fogyóban vannak, a levegő és a víz szennyezett. A bűnözés mértéke növekszik, mindennaposak az összecsapások. Drónok és humanoid robotok helyettesítik az emberi munkaerőt, és a karhatalom mindenkit megfigyel. Ezt a hangulatot igyekszik átadni a legújabb sztoritrailer:

A klasszikus 3D-s kalandjáték főhőse Richard Morgan, aki egyike annak a kevés újságírónak, aki nyíltan kritizálja a fejlődést. Amikor egy robbanás után kórházban ébred, riadtan veszi tudomásul, hogy felesége és gyermeke titokzatos módon eltűnt. A családja utáni kutatás során világméretű összeesküvésre bukkan.

A Daedalic Entertainment megerősítette, hogy a State of Mind augusztus 15-én landol PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Nintendo Switchen.

2.
2.
user101
Cyberpunk 2048 8bit edition :)
1.
1.
hadzsime
Basszus, ez Geralt hangja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...