Nathan Fillion Unchartedet teasel

A színész néhány nappal a San Diego-i Comic-Con előtt néhány roppant árulkodó képet posztolt az Instagramjára. Nem nehéz észrevenni az utalásokat az Unchartedre - talán a készülő filmnek ágyaz meg Nathan Drake hasonmása?

Nem lehet véletlen, hogy a Firefly, Castle és a Serenity sztárja, Nathan Fillion néhány nappal a San Diego-i Comic-Con előtt az Instagramon húzza az Uncharted-rajongók idegeit.

Az első képen Drake, a rapper látható egy latin idézet mellett. A "Sic Parvis Magna" nagyjából "egy nagyszerű dolog kezdetét" jelenti, és bizonyára nem ismeretlen a rajongók számára. Emellett természetesen nem nehéz párhuzamot vonni a zenész és az Uncharted főhősének neve (Nathan Drake) között.

A második kép is július 16-ra utal. Egy térképet és egy nagyítót láthatunk rajta - melyek szintén a játék elengedhetetlen kellékei.

Mire utalhat Fillion? Talán a 2009 óta készülő Uncharted-mozifilmre? A teljes kép kedvéért látni kell, hogy bár a rajongók Filliont szerették volna viszontlátni Nate szerepében, végül a legutóbbi Spider-Man megformálója, Tom Holland játssza a fiatal kalandort. Persze nem zárható ki, hogy Fillion is cameózik egyet az idős Nathan szerepében, aki visszaemlékszik ifjúkori kincskereséseire, de a Variety ezt a lehetőséget kizárja.

Az előzményeket elmesélő mozi az Uncharted 3: Drake's Deceptionből merít ihletett - ebben láthattuk Drake és Victor Sullivan első találkozását. A forgatókönyvet már tavaly januárban befejezte Joe Carnahan, A rendező Shawn Levy lesz, és a tavaly szeptemberi hírek szerint a Breaking Bad sztárja, Bryan Cranston is csatlakozott a színészgárdához. Talán Sullivan szerepe lesz az övé?

18 komment - szólj hozzá!