Nathan Fillion Unchartedet teasel

A színész néhány nappal a San Diego-i Comic-Con előtt néhány roppant árulkodó képet posztolt az Instagramjára. Nem nehéz észrevenni az utalásokat az Unchartedre - talán a készülő filmnek ágyaz meg Nathan Drake hasonmása?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#18
Unchated 5? JÖHET!!!
#16
#7: +#6,5:
Mi ez a gorillazaj?
...
#14
Törölt felhasználó
#8: Nálam se előnyös, de figyelj, régen még a The Game is inkább mainstream volt meg sokan.
Nas vagy bárki, ez csak ma van így, hogy mivel a régieket ismered mondjuk, így azokat nyomod, mert azokat meg a mostaniak nem ismerik.
Ők már Drake giccsein nőttek fel.
#13
Tom Holland ? Akkor hagyjuk az egészet......pókemberben is rohadt idegesítő a gyerek.
#11
Kimoderált üzenet
#9
Nathan Fillion Unchartedet teasel. Hogy mi van? Magyarul esetleg?
#7
#6: A legnagyobb nótáját pont kihagyod :/

https://youtu.be/uxpDa-c-4Mc
#3
Van pár félre információ itt...Joe Carnahan forgatókönyvének semmi köze nincs a kisgyerekkori Uncharted filmhez. Ő még akkor írt egy forgatókönyvet, amikor arról volt szó, hogy egy felnőttkori kalandot fog feldolgozni a film. Még dicsekedett is a Twitteren, hogy nagyon látványos és akciódús lett a forgatókönyve. Aztán a studió gondolt egyet és úgy döntött, hogy inkább egy gyerekkori kalandot csinálnak, amiben Tom Holland lesz Nathan. Valszeg lesznek majd benne felnőttkori részek is, ezért kell Fillion. Az persze más kérdés, hogy Carnahan forgatókönyvéből mennyit használnak majd fel, ha egyátalán bármit is, de alapjáraton nem az ő forgatókönyvéből fog készülni a film. Többek között ezért is csúszik az alkotás, mert az új koncepció miatt, újra kellett írni az egészet.
#2
Na végre, VÉGRE! :)
#1
Ki ez a bokszos?