Még nyáron befut konzolokra a Fall of Light

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A független RuneHeads akció-RPG-jét bevallottan a Dark Souls és az ICO inspirálta. A PC-re már tavaly szeptemberben megjelent Fall of Light igazi gyöngyszem, amit most a konzolosok figyelmébe ajánlunk.

A Fall of Light egy történetvezérelt akció-RPG, amely egy olyan világban játszódik, amit a sötétség csaknem teljesen felemésztett. A játékosok Nyxet, a veterán harcost irányítják, aki veszélyes utazásra indul lányával, Aetherrel. A lány egy indigógyermek, aki fényt áraszt magából, amire szükség is van, hiszen a küldetésük célja az, hogy megtalálják a Földön azt az utolsó helyet, amit még napfény borít.

A RuneHeads alkotásában a veterán lovag 20 különböző harci stance-et használhat az árnyéklények ellen. Tíz fegyverosztály kapott helyet a játékban a kardoktól kezdve, a számszeríjakon át egészen a lándzsákig. Ezek kombinációja nagyon is fontos.

Fényünk áthatol a sötétségen, így ott védettek leszünk az ellenségekkel szemben. A forrást, vagyis a lányunkat mindenáron meg kell védenünk.

A Darkest Edition konzol-exkluzív lesz és tartalmazza az alapjátékot, valamint egy teljesen új dungeont soha nem látott ellenségekkel, csapdákkal és fegyverekkel.

A Fall of Light még idén nyáron befut Xbox One-ra, PS4-re és Switchre, ráadásul magyar feliratot is találunk benne. A PC-s verzió már tavaly szeptember óta elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...