Elindult a Fortnite ötödik szezonja

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 13.
  • Hír
Link másolása
Az Epic Games szépen felvezette a Fortnite ötödik szezonját, amit egy méretes patch társáságában tegnap élesített is. Kaptunk egy golfautót is, amibe akár négyen is beleülhetünk, de a térképeken is számos látnivaló akad.

Ha letöltődött a méretes v5.0-s frissítés, akkor örülhetsz, hiszen elindult a Season 5 a Fortnite: Battle Royale-ban. Megkaptuk az All Terrain Kartot, amely egy golfkocsi, amibe már a teljes négyfős csapatunk is belefér. A változások teljes listáját itt találod.

A Paradise Palms, a Lazy Links és a Desert területeken is számos látnivaló akad, többek között viking hajók, sivatagi előőrsök és ősi szobrok. A viharok a hetedik körtől kezdve véletlenszerű irányokba mozdulhatnak, szemben az eddig megszokottaknál. A Heavy Shotgun immáron 10 helyett 5 sörétet lő ki, így nerfelték az egyik legerősebb fegyvert. Ha másik vadászpuskára váltunk, akkor sem lőhetünk azonnal vele.

Ettől kezdve a heti kihívásokat két részre oszthatjuk: ingyenesre és Battle Pass-exkluzívokra. Az első három kihívás mindenki számára elérhető, míg a maradék négyet csak a Battle Pass birtokosai vehetik fel. Az Epic szerint akinek a heti kihívás után járó jutalomra fáj a foga, maradjon mindig négyfős csapatban.

A Save the World szegmens is kibővül egy Challenge the Horde nevű móddal. A Wild West hősök csoportja számos Flintlock fegyvert tehet magáévá. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...