A Konami leállította a rajongói P.T.-t

Már majdnem elkészült az Unreal Engine 4 hajtotta rajongói P.T., de a Konami végül úgy döntött, leállíttatja a projektet. Felszólították a 17 éves Qimsart, hogy nem fejezheti be a munkáját.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#19
Nem baj majd jön a teljes verzió Ps4-re a Death Strending személyében.
#18
#17: Én végig vittem.Nem lett rossz játék,csak a prológus után belassult a játék egy időre.
Nekem tetszett,de az utolsó fejezete eléggé összecsapott lett.
#17
#9: +1

MGS V eleje 10/10, ahogy vége lett a prologusnak 60 percig futott a game, és letöröltem. Utóbbi idők egyik legszarabb címe volt számomra.
#16
Na azért nem ez az illető találta fel a spanyolviaszt. Fogta a Punity-t (előző PT verzió PC-re) szétlopkodta, és átrakta UE4 motorra, erre egy konvertáláson és egykét buheráción kívül nincs másra szükség. Tehát még a gyakornoki állásból se lesz semmi, mert egy darab önálló produktuma nincs benne.
#13
#11: Ebben igazad van, de gondolj csak bele, ha téged a saját életedben sérelem ér, te is egyből a jogaidra hivatkozol (teljes "joggal"). Ha nem léteznének szabályok, akkor teljes káoszba fulladna az életünk, mert mindenki csinálná, ami neki tetszik. Ha neked van egy piros kocsid és valaki nekiáll átfesteni kékre, akkor hagyhatod, meg mondhatod azt is, hogy ne tegye. A Konaminak van egy Silent Hill nevű (és igen sokat érő) tulajdona és most azt mondta a srácnak, hogy állj. Ez pedig teljesen rendben van. Egy ilyen döntésnek ezer és egy oka lehet, melyek többségéről fogalmunk sincs.
#12
#7: Szerintem meg nyugodtan avassuk csak szentté! Mindaz, amit a Silent Hill játékokkal letett az asztalra, utánozhatatlan, megismételhetetlen. A legmagasabb szintű művészi értékkel, ami egy számítógépes játék esetében komoly dolog. Igen, lehet, hogy jó csapattal dolgozott, csakhogy egy játék nem a jó 3D-modellező vagy animátor miatt lesz jó, hanem a rendező miatt, aki mindenkinek megmondja, hogy pontosan mit kell csinálni. Ez a csávó egy zseni, akkor is, ha egyeseknek nem jön be minden dolga, ami valahol természetes is.
#11
Törölt felhasználó
#10: Oké XD
És igen, egyébként örülhet, mert ma már azért is lecsukhatnak, ha rossz helyen fogsz ki egy halat.
Nagyon keményen működnek ezek a jogi dolgok.
#10
Törölt felhasználó
#5: Én is úgy tennék, ne aggódj. (Mondjuk nem konkrétan Kojima miatt.) Csak azt mondom, hogy - függetlenül attól, hogy elfogadja-e az ajánlatot - örülhet, hogy megúszta ennyivel.
#8
#5: Ó de régen éreztem már azt, hogy egy hozzászólásra ezt kell írnom:
+1
#6
#5: Az az első álmodozó sem lenne már sehol, ha nem lennének ezek a multimilliárdos mocskok. Kojima két kézzel dobálja ki a pénzt és időt minden játékánál, majd mindegyik arat egy közepes pénzügyi sikert. Az is csoda volt, hogy a Konami eddig állta a dolgot.
#5
Törölt felhasználó
#4: A játékipart rajongók kezdték el építeni, nem multimilliárdos mocskok, akik mostanra átvették az uralmat.

Szerintem ha a te álláspontodból indulunk ki, akkor a gyerek az eszére hallgatva még el is fogadja az ajánlatot.
Én a szívemre hallgatnék, és szembe köpném azt a pénzéhes stúdiót ami sárgaföldig tiporta Hideo Kojima, az első álmodozók és kreátorok egyikét.
#4
Törölt felhasználó
Azért a végén eléggé ki lett csavarva a dolog. A srác is max a demót fejezte volna be, nem az eredetileg készülő játékot.

Szerintem örülhet a fejének, hogy állást ajánlottak neki. Az ilyen rajongói munkák felszámolása nem szokott ilyen lazán menni..
#3
Jó féle mentalirás ;) “hamár mi bénák vagyunk megcsinálni,más se csinálja”
#2
Nyilván nem azért kapcsolták le a projektet, mert olyan jó volt, ezen is csak a playstation-ösök lovagolnak még mindig.
#1
Adják oda neki a silent hill szériát és ültesse át UE4-re... Nem kicsit ütne a széria új köntösben