CS:GO - búcsúzik a ládáktól Belgium és Hollandia

Az utóbbi hónapokban rendkívüli változásokon esett át néhány országban a videojáték-ipar törvényi szabályozása, melynek keretén belül a loot boxok is szerencsejátéknak számítanak. A kiadók lépéskényszerbe kerültek.

Kommentek

#8
Támogatom. 6 éve tolom a CS:GO-t és sosem volt ilyen ládanyitási kényszerem
#7
#6: akárhogyan lehetne ellenőrizni csak valamiért nem lépik meg az ilyen internetes oldalak meg kliensek hogy személy alapján van regisztráció
csalóknak is olyan bannokat kiosztanék, hogy egy életre elmenne az emberek kedve a csalástól, mivel nem is fog tudni játszani többet a saját acc-ján :D
#5
én nem nagyon nyúlnék hozzá, csak legyen 18+

aki a statisztikák ismerete után is nyitogatja a ládákat, az megérdemli hogy több tíz eurókat vesszen rajta
#4
"A jelenlegi megoldása a Valve-nak nyilván nehezen emészthető a CS:GO fanoknak, akik számára a ládák nyitása szervesen kapcsolódott a játékélményhez"

Magyar fordítást én adok hozzá:

A jelenlegi megoldása a Valve-nek nyilván nehezen emészthető a steam belső piacán munkát vállaló fiatal kereskedő-tanoncoknak, akik számára a ládák nyitása szervesen kapcsolódik a napi jussuk megkereséséhez.

Komolyan emberek, ez igazából erről szól. Ennyi az egész. :D Szegény szegény gyerek nem kereshet pénzt azzal hogy játszik, mindjárt leszakad a világ.
#3
Egyetértek. Engem nem zavar ha lehet egy játékban vásárolni, mindenkinek szíve joga eldönteni hogy akar-e pénzt költeni mondjuk egy skin-re, de az hogy nem tudod mit kapsz a pénzedet előre, az nekem is kimeríti a szerencsejáték fogalmát. Mellékes az a tény hogy “valamit” biztos kapsz. A lényeg hogy nem tudod hogy mit.
#2
Ideje volt már hogy visszaszoritsák a lopást. Igy is túl sokáig tartott a nyitogatás.