Újabb képeken a System Shock reboot

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 16.
  • Képek
Link másolása
A hánytatott sorsú reboot fejlesztésének hosszú szüneteltetése után úgy látszik, mégiscsak lesz valami a projektből. Ráadásul nemsokára - sajnos egyelőre csak egy rövidke felfedezés erejéig - kipróbálható is lesz az alkotás.

A Nightdive Studios alkotásáról már több ízben is írtunk, ebben a cikkünkben például arról, hogy a megjelenésre csak 2020-ban számíthatunk, egy másik cikkünkben pedig kezdetleges játékmeneti képeket, illetve a fejlesztéssel kapcsolatos problémákat mutattuk be.

Most viszont újabb képek láttak napvilágot, melyeken jól látható, hogyan haladnak a projekt fejlesztési munkálatai. Ezzel párhuzamosan kiderült - és némileg izgalmasabb hír -, hogy a készítők ígérete szerint szeptemberben érkezik a játék Adventure Alpha verziója, mely a Kickstarter-támogatóknak lehetőséget nyújt arra, hogy szabadon kalandozzanak a Citadel zegzugos járataiban.


A játékról bővebb információért érdemes ellátogatni a Kickstarter-oldalára, ahol rengeteg izgalmas részletet olvashatunk a PC-re, PlayStation 4-re, Macre és Xbox One-ra érkező projektről.

1.
1.
zsocc-nrg
A legelső prototípus nagyon tetszett, elvileg visszatértek ahhoz az ötlethez. A jó munkához idő kell szóval inkább haladjanak vele lassan minthogy elkapkodva jelenjen meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...