PUBG - Sanhok új járművel és fegyverrel bővül

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 16.
  • Letöltés
Link másolása
Ahogyan azt a készítők korábban ígérték, megérkezett a Sanhok pálya első exkluzív fegyvere és járműve; itt a Mini-14-et felváltó QBU, illetve a Rony pickup, mely tökéletes választás lesz a dombokkal tarkított pályán.

Újabb tartalmi frissítést kap a PlayerUnknown’s Battlegrounds, melyben elsősorban a Sanhok pályán lesz a hangsúly. A patch két legnagyobb újítása a QBU fegyver és a Rony jármű.

A QBU a Sanhok pályán lesz kizárólag elérhető, ahol a Mini-14 félautomata puska helyét fogja átvenni. A fegyverhez 5,56 mm-es golyóra lesz szükségünk, és ugyan alapjaiban hasonlítani fog a Mini-14 már megszokott tulajdonságaihoz, azonban a sebzése és a fegyver visszarúgása picit nőni fog. Hogy ezt kompenzálják, a QBU-t lehetőségünk lesz támasztékkal együtt használni a pontosabb célzás érdekében.

Az új, négy személyes jármű Rony néven érkezik, mely szintén kizárólag a Sanhok pályán lesz elérhető – legalábbis egyelőre. A korábbi járművekhez képest a Rony legnagyobb előnye a felfüggesztésében keresendő; a stabilabb és kevésbé rázkódó vezethetőségnek köszönhetően az utasoknak a célzás is lényegesen könnyebb lehet.

Mind a két újítás a következő napokban élesedik majd a PUBG tesztszerverein, ám a hivatalos megjelenési dátum egyelőre még tisztázatlan.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...