Rajongói Uncharted-film Nathan Filliontól

Sokáig úgy tűnt, Nathan Fillion is szerepel majd a készülő Uncharted-filmben, legalábbis az Instagramon tett utalásaiból erre lehetett következtetni. Tévedtünk, cserébe viszont kaptunk egy negyedórás rajongói filmet.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#34
#8: ott a pont :)))
#33
Dwayne Johnson lehetne a rosszfiú.
#32
Törölt felhasználó
#31: Hát igen, nekem ő meg Jason Momoa volt a kedvencem a Stargate Atlantisban. Utána már nem is csináltak jó Stargate sorozatot.
#31
#30: Ja, de most nézem má ő is megpapásodott rendesen kb 10 év ezelőtt hasonlított a Drake-re
#30
Törölt felhasználó
#29: Joe Flaniganre gondolsz? D
#29
A játék videók szintjét simán hozza,de azért rendesen fittnessre kéne fogni Filliont mert elég mackósan mozog, ja meg nem kell hagyni annyit vigyorogjon, de van egy pofa ilyen zs kat filmekbe szokott játszani ja meg valami atlantisz sorozatban sztem az pofára jobban adja Draket de nem tudom szinészileg milyen.
#28
Törölt felhasználó
#27: Egyetértek. Szerintem nem lesz ez rossz film.
#27
Szerintem már a Firefly-ban is nagyon jól játszott, kár, hogy a Fox elcseszte azt a sorozatot, mai napig évente megnézem azt az egy évadot. A Castle-ben is egyszer beöltözött űrcowboynak, tehát fanservice adott, és szerintem elég jó a humora is, hogy eljátszon egy ilyen kataktert (csak az uc1-el játszottam, ezért nem mondom 100%-ra).
#26
#21: Pedig tisztában van vele. Nathan Drakeben is elveszett egy nagy adag ripacs. Ami nem baj mert jol áll neki. Fillion hozza ezt bár abban egyetértek maktubal hogy túltolta egy kicsit azért.
#25
#19: Nathan Fillion ezt saját költségvetésből csinálta, így én azt is eltudom képzelni, hogy a színészek nem kértek semmit, szívességből bevállalták.
#24
Azért akarja mindenki Filliont mert hasonlit Nate-re,de ez nem azt jelenti hogy el is tudja játszani,Lang Sully-ként a mozifilmben esélytelen,max Tom Selleckre tudnék gondolni hirtelen Sully szerepére,De nekem Tom Hollanddal sem lenne bajom,spontán a gyerek,simán el tudná játszani a fiatal Nate-et,meg aztán lehetne mellette a fiatalabb Sully Henry Cavill,már láttuk bajszosan vagyis fogjuk a Mission Imposible legújabb részében :D
#23
Hogyan lesz ebből egy kalandfilm egzotikus tájakkal, helyszínekkel...
#22
#18: Egyetértek.Gyakorlatilag ez a kisfilm egy tragikomédia.Fillion minden csak nem Nathan Drake.Nem is értem,akik azt mondják,Fillion tökéletes erre,hogy ők mivel játszottak.
#21
#19: Szerintem ez még nem ok arra,hogy Nathan Fillion ne legyen tisztában vele,ki az a Drake.
#20
Törölt felhasználó
#16: Ilyen volt a Castle-ben is, nem tudom mire számítottál. D
#17
#15: Bár hasonló pályát futna be ez a project is. :-)
#16
Ez a kisfilm azért messze nem üt annyira, mint a "kiszivárgott" Deadpool videó. Egy jobb rendező lehet többet ki tudna hozni Fillionból, itt úgy éreztem, hogy a vicceskedést kicsit túltolja. Mondjuk Tom Hollandnél egyértelműen jobb választásnak tűnik.
#15
#11: Így indult be kb. a Deadpool is :)