Fallout 4 - ellátogatunk a fagyos kietlenségbe

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 16.
  • Letöltés
Link másolása
Nemrég megjelent egy rajongói mod a Fallout 4-hez. A Northern Springs állítólag a hivatalos csomagoknál is nagyobb, északi, fagyos pusztaságot mutat be a rajongók számára.

A vadonatúj Fallout 4-mod több mint két év alatt készült el, az egyszemélyes projekt pedig igazán ambiciózus lett, hiszen nemcsak vadonatúj helyszínt és sok-sok küldetést csap hozzá az alapjátékhoz, de teljesen egyedi zenét és szinkront is kapnak azok, akik letöltik a bétaváltozatot. Természetesen kapunk új fegyvereket, páncélokat, egyedi kihívásokat, 25 vadonatúj küldetést, amelyek a játék történetfolyamára építenek, négy új munkafajtát (Cage Fighter, Deathclaw Hunter, Book Collector, Bounty Hunter), továbbá négy teljesen új követőt is.

A mod készítőjének ajánlása szerint 40-es szint alatt nem nagyon érdemes neki vágni a nagy kalandnak, mert elképesztően erős, szívós lényekkel fogunk majd találkozni a nem éppen fagyos csodaországban.

A kiegészítőt innen tudjátok letölteni.

4.
4.
_Tappancs_
#2: Nem a rajongói módot minősítettem, hiszen az csak abból tud építkezni és olyan megjelenítésre képes, amivel az eredeti, alap rendelkezik.
3.
3.
latis666
Szerintem mindegy neki ki csinált mit :)
2.
2.
#1: Az a szem látom mindent lát, csak úgy néz ki épp azt nem amit kéne igaz?
Ez egy 1 fő által készített RAJONGÓI MOD!!!
1.
1.
_Tappancs_
De ronda egy játék.. :D Ez már a Bethesda védjegye, mármint a rondaság, ósdi motor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...