Hunt: Showdown - lopakodásra fel!

Végre lesz értelme a lopakodásnak! A Hunt: Showdown legújabb javításában kezdenek szállingózni azok a fegyverek és részletek, amiket még az E3-on villantottak meg. Reszkethetnek a mocsári szörnyek, itt a számszeríj és a dobókés.

Az idei E3 során a Hunt: Showdownért felelős Crytek egy igazán hangulatos trailert mutatott be (ezt láthatjátok alább), melyben a játék fejlesztésének jövőjébe nyerhettünk betekintést. A promózott újítások végre kezdenek testet ölteni.

A javításban a fegyvereket illetően számíthatunk a legtöbb újdonságra; három teljesen új számszeríj érkezik („old-school”, kézi és mérgezett számszeríj), illetve hangtompító kiegészítő a Sparks LRR és a Winfield puskákhoz. Mostantól dobókéseket is lehetőségünk lesz használni, illetve egy teljesen új, közelharci fegyverként funkcionáló harci fejszét is kapunk.

A patch emellett számtalan más javítást és újítást tartalmaz; a kilőtt íjak és eldobott kések mostantól újból felhasználhatóak lesznek, ha valamilyen falat vagy ellenfelet találtak el. Érkezik a megfigyelő mód, mellyel halálunk után nyomon követhetjük csapattársunkat, illetve a grafikát tekintve az új beállításoknak köszönhetően jóval látványosabb ködre is számíthatunk, ami immár méltó lesz Louisiana mocsaraihoz.

A javítás legapróbb részleteit is bemutató leírást az alábbi linken érhetitek el.

3 komment - szólj hozzá!