Hunt: Showdown - lopakodásra fel!

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 17.
  • Letöltés
Link másolása
Végre lesz értelme a lopakodásnak! A Hunt: Showdown legújabb javításában kezdenek szállingózni azok a fegyverek és részletek, amiket még az E3-on villantottak meg. Reszkethetnek a mocsári szörnyek, itt a számszeríj és a dobókés.

Az idei E3 során a Hunt: Showdownért felelős Crytek egy igazán hangulatos trailert mutatott be (ezt láthatjátok alább), melyben a játék fejlesztésének jövőjébe nyerhettünk betekintést. A promózott újítások végre kezdenek testet ölteni.

A javításban a fegyvereket illetően számíthatunk a legtöbb újdonságra; három teljesen új számszeríj érkezik („old-school”, kézi és mérgezett számszeríj), illetve hangtompító kiegészítő a Sparks LRR és a Winfield puskákhoz. Mostantól dobókéseket is lehetőségünk lesz használni, illetve egy teljesen új, közelharci fegyverként funkcionáló harci fejszét is kapunk.

A patch emellett számtalan más javítást és újítást tartalmaz; a kilőtt íjak és eldobott kések mostantól újból felhasználhatóak lesznek, ha valamilyen falat vagy ellenfelet találtak el. Érkezik a megfigyelő mód, mellyel halálunk után nyomon követhetjük csapattársunkat, illetve a grafikát tekintve az új beállításoknak köszönhetően jóval látványosabb ködre is számíthatunk, ami immár méltó lesz Louisiana mocsaraihoz.

A javítás legapróbb részleteit is bemutató leírást az alábbi linken érhetitek el.

3.
3.
Dízel
Többnek indult ez mint ami lett végül...
2.
2.
Wow, nem is tudtam, hogy ez már megjelent! Akkor most fogom magam és pont ugyan annyit fogok vele játszani, mintha még nem jelent volna meg, vagy ki sem találták volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...