Mostantól csak havidíjat kell fizetni a WoW-ért

Megváltozott a World of Warcaft előfizetési rendszere! Mostantól minden kalandor olcsóbban vághat neki a nagy utazásnak hat nagyszerű kiegészítőn keresztül, akár a 110-es szintig felfejlődve.

Kommentek

#9
#6: 1 instant lvl100-as karit kapok mostantól is ha befizetek?
#8
#7: Ennyi? :)
#7
#2: "rég megszűnt a blizzard"
Overwatch név mond valamit, vagy te új vagy itt?
#6
Eddig meg kellett venni a BattleChestet. Az pedig az alapjátékon kívül megadta a régi kiegeket is. Most semmit nem kell venned, csak csinálsz egy accountot és előfizetsz.
#5
Ez eddig is így volt, nem? Csak a most recent kiéget kellett megvenni, a többi jött a sbscrptn-el. Mi valtozott?
#3
Nagyon sokan wowoznak mg mindig, magyarok is Arathoron meg Ragnaroson. Az tény hogy csökken , valószínüleg sokan átmentek más játékokhoz pl ow, most amúgy kiegre megint vissza fognak csábítani jópár embert köztük engem is. Hamarosan viszont elkell gondolkoznia a Blizzardnak hogy mit csinálnak jővőre a wowwal én a helyükben vagy lezárnám végleg és egy új ip-t csinálnék ami wowhoz hasonló méretű lesz, vagy fogják a játkot és újra megcsinálják a cinematic féle graffal.
#2
Nem is gondoltam, hogy ez még létezik és wow-oznak még emberek ... :) Azt hittem már rég megszűnt a blizzard... :)
#1
Szerintem meg nem fog belekerülni. Nagy hülyeség lenne. Akkor fog belekerülni, amikor kijött a rákövetkező kieg. Vagy talán előtte egy kis csalogatásként, hogy visszaszipkázzanak játékosokat. Az aktuális legújabb kiegészítőt, ha megveszi az ember, megkapja az eddigi összeset is, így nem vesztenek profitot, és még szuper akciónak is el tudják adni.