Újabb South Park DLC a láthatáron

Ráadásul hamarosan meg is érkezik! Alig két hetet kell még várnunk, és jön a South Park: The Fractured but Whole Bring the Crunch címet viselő DLC-je új pályákkal, új karakterrel és új történettel.

Kommentek

#3
#2: Sztem igen. Ha szeretted az első részt, és a szuperhősöktől sincs herótod, akkor imádni fogod. És a legszebb, hogy nem kell hozzá South Park rajongónak lenned. Annó én az első részbe úgy vágtam bele, hogy az egy kezemen megtudtam számolni, hány epizódot láttam a sorozatból. És még is imádtam minden percét és végigvittem vagy négyszer. :-D Ezt a folytatást szintén imádom, mivel jobb lett a harcrendszer és a képességeink is látványosabbak. Persze sokan csalódtak benne, itt is az ismertetője alatt nagyon sok negatívumot olvastam róla, de én elégedett voltam. Szóval sztem nézz meg pár előzetest, esetleg pár gameplay videót, és ha elnyeri a tetszésedet, plusz szereted a széria humorát, akkor ez a te játékod. :-)
#2
Matekozok rajta. Érdemes költeni a játékra?
#1
Király, pont a napokban jutott eszembe, hogy lassan ideje lenne megjelennie a következő DLC-nek. Remélem azért picit hosszabb lesz, mint az előző.