Augusztusban jön a Two Point Hospital

  • Írta: fojesz
  • 2018. július 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Two Point Studios vicces menedzserjátéka, a Two Point Hospital. Ennek apropóján ismerkedjünk is meg a világ legtöbbet betegeskedő emberével, Trevorral!

A Two Point Hospital a Sega kiadásában jelenik majd meg augusztus 30-án PC-re. További jó hír, hogy azok a játékosok, akik már a premier környékén bizalmat szavaznak a Two Point Studios menedzserjátékának, 10 százalék kedvezményt kapnak a vételárból a Steamen és a többi, az akcióban résztvevő digitális üzletben.

A Two Point Hospitalban egy kórházat kell majd üzemeltetnünk, a Theme Hospital szellemi örökösének szánt anyag azonban humorral igyekszik feldobni a sokaknak talán túlságosan is száraz témát. Ebből ad egy kis ízelítőt a játék új előzetese is, amelyben a világ legtöbbet betegeskedő emberével, Trevorral ismerkedhetünk meg - hősünk épp kubizmusban szenved.

3.
3.
CitromH
#2: Így van. Én pont tegnap poroltam le.
A játék sebessége gondot okoz sajnos. Normalon túl gyorsan rohangálnak az emberek, a slow pedig túl lassú. Persze attól még továbbra is tökéletesen hozza a bullfrog minőséget :)
2.
2.
GAMEROD
Még mindig jó felnőttként is.
1.
1.
Codehook1337
Oo a theme hospital nagyon jo volt kisgyerekkent :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...