Stardew Valley - augusztusban jön a multiplayer

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 20.
  • Hír
Link másolása
Eredetileg az év első negyedévében kellett volna megjelennie, de végül kicsit megcsúszott a Stardew Valley régóta ígért egyik nagy újdonságának, a multiplayer módnak a premierje. Augusztusban vége a várakozásnak.

A Stardew Valley alkotói megerősítették, hogy a hónapok óta bétatesztelt multiplayer mód fejlesztése végre révbe ért, így augusztus 1-jén egy nagyobb frissítés kíséretében minden PC-s tulajdonos megkapja majd az újdonságot. Sajnálatos, hogy az év elején beharangozott opció konzolokon, így Nintendo Switchen, PlayStation 4-en és Xbox One-on csak későbbi, egyelőre ismeretlen időpontban jelenik meg.

Az online szekcióban háromfős mókákban vehetünk majd részt. Mindenkinek lesznek saját kabinjai az adott vidéken, viszont tényleg bármit megtehetünk majd közösen: bányászhatunk, elzavarhatjuk a rivális farmereket, de akár segíthetünk is egymásnak.

1.
1.
Bauff
Inkább több tartalmat rakna bele a készítő, több képzettséget, szinteket hozzá és hivatalos mód támogatást steamen keresztül
De ami a legbosszantóbb az az időbeosztás, túl gyorsan telik a játékbeli idő

Mostanában vettem elő újra, de engem valamiért nem vonz ez a multiplayer része, nekem ez örökre egy klasszikus singlejáték marad :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...