Terítéken a The Banner Saga 3 zenéje

  • Írta: szlav
  • 2018. július 22.
  • Videó
Link másolása
Már csupán napok választanak el minket a The Banner Saga-trilógia befejező epizódjának megjelenésétől. A vikinges taktikai RPG rusztikus hangulatát a gyönyörű rajzok mellett mindig is a zene adta - ebbe hallgathatunk bele mélyebben.

Hamarosan lezárul a The Banner Saga-játéksorozat trilógiája. A Stoic egy újabb kedvcsináló videóval hangol minket a július 24-i megjelenésre - ezúttal mi is megtudhatjuk, hogy kik állnak a hangulatos taktikai játék zeneszámai mögött.

Az első két epizód játékosainak ismerős lehet mára Taylor Davis hegedűjátéka, a fagyos, izlandi dallamokat pedig Peter Hollens és Malukah énekelték. A zenék szerzője egyébként Austin Wintory volt, az ő kompozíciói alapján dolgozott a videóban látható három tehetséges zenész.

Akinek volt szerencséje az első két részhez, azok minden bizonnyal aláírhatják, hogy az eredmény egy olyan soundtrack, ami fantasztikus, korhű atmoszférát kölcsönöz a játéknak, ha az az egyedi, kézzel rajzolt grafikai illusztrációkkal párosul. Valószínű, hogy ez nem lesz másképp a harmadik, lezáró epizódban sem, amely jövő keddtől megvásárolható lesz PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, két nappal később pedig Nintendo Switchen is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...