Free-to-playre vált a Raiders of the Broken Planet

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A spanyol MercurySteam bejelentette, hogy a Raiders of the Broken Planet immáron Spacelords címen fut, ráadásul free-to-play modellre váltott. Talán így több játékosig eljuthat korunk egyik meg nem értett sci-fi shootere.

Raiders of the Broken Planet helyett a roppant sablonos Spacelords címen fut tovább a MercurySteam TPS-e, ráadásul augusztus 23-tól free-to-play üzletei modellre áll át a játék PC-n, Xbox One-on és PS4-en. 

Ugyanezen a napon élesedik a játék negyedik kampánya, a Council Apocalypse, amely négy új missziót és Valeria karakterét tartalmazza. Ezek a tartalmak már ingyenesek lesznek.

A csapat arra törekszik, hogy a Spacelords ne csak egy szimpla frissítés legyen, hanem egy új játék, amely a Raiders of the Broken Planet hagyományain alapul. Egyben belátták, hogy a korábbi üzleti modell (a kampányonkénti 10 dolláros ár) nem működik, és a jövőképük az, hogy milliók élvezik majd ezt a sci-fi univerzumot, teljesen ingyenesen - fizetni csak a kozmetikai cuccokért kell majd. A fizetési korlátok eltörlése nyomán egy odaadó közösség épülhet a játék köré.

Akik már megvették a korábbi kampányokat, azokat exkluzív, minőségi tartalmakkal engesztelik ki a fejlesztők. Akik nem ismerik a Raiders of the Broken Planetet, de még az átállás előtt játszanának vele, július 23-tól egy hétig ingyen megtehetik.

A fejlesztők már tervbe vették a Switch-verziót is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...