Összeáll a Ghost Recon és a Rainbow Six

Nem lepődtünk meg azon, hogy a Ubisoft két taktikai akciójátékának kommandósai egyesítik erőiket, de miért vártak eddig a crossoverre? Mától a Rainbow Six operátorai is csatlakoznak a bolíviai drogelhárításhoz.

Javában tart a Ghost Recon: Wildlands Year 2 szezonja, és a közelgő ingyenes Special Operation 2 frissítéssel a Rainbow Six: Siege operátorai is feltűnnek a Bolíviában játszódó shooterben. Itt lesz a Navy SEAL kötelékébe tartozó Valkyrie, a GIGN fenegyereke, Twitch és Caveira is, aki a BOPE tagja.

Szóval a kedvenc operátoraink a bolíviai drogkartellel néznek szembe. Minden úgy kezdődik, hogy Caveira eltűnik az országban, majd a többiek a keresésére indulnak - közösen a Szellemekkel. A történet során kiderül, hogy mit keresett ott pontosan Caveira - az okok a múltjában keresendők.

Ha augusztus 14. előtt teljesítjük az Operation Archangel PvE-missziót, megkapjuk Caveira kesztyűjét, amely megmutatja az ellenség pozícióját a közelben. Lesz egy Rainbow Six Gear Pack is, amely a fent említett operátorok és mások cuccait is unlockolja a Ghost Recon: Wildlandsben.

A Special Operation 2 július 24-én élesedik a Year 2 Pass birtokosai számára, mindenki más július 31-én kaparinthatja meg.

1 komment - szólj hozzá!