Darksiders III - Fury ismét odacsap

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 25.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik az IGN First Darksiders III-videósorozata, amiben ismét a harmadik felvonás főhőse, a tüzes Fury és akciózása kapja a főszerepet. A videóból egyébként az is kiderül, hogyan jutunk hozzá lángoló alteregónkhoz.

Ugyan láthattuk már Furyt úgy akciózni, hogy lángoló alakját felöltve kaszabolta halomra az ellenfeleket, az IGN First legújabb videója azt mutatja be, hogyan jut hozzá ahhoz az alteregójához, ami számos átmeneti képességgel vértezi fel a főhősnőt.

A Darksiders III PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül és szeptember 27-én jelenik meg.

9.
9.
cyberstaker
#8 Az előző két részt kétszer is kitoltam, és ott meg is volt az a meseszerű hatás amit leírtál. A jelenlegi generációt nézve nekem ez csak egyszerű hanyagságnak tűnik. Mondjuk simán lehet, hogy szándékosan sütötték ezt el, azért hogy tartsa a hangulatot, a jól bevált formulát. Ettől függetlenül tuti beszerzem majd :)
8.
8.
#6: Érdekes meglátás. Nem is mondom, hogy nincs igazad. Tudod van ez a rajzfilmes megvalósítás, amit ezek a játékok megvalósítanak (meg az összes blizzard cím, például), ez olyan, amilyen, de nem avul el. Tehát ha előveszed az első részt a Daksiders-ből, az a mai napig semmit nem avult, tehát ugyan olyan jól (vagy rosszul, ízlés kérdése) néz ki. A korábbi részekhez képest viszont nagyot fejlődött és ha maga a játék jó lesz (tippelek: jó lesz), akkor igazából ennél a mesés grafikánál, ehhez a meséhez nem kell több. Persze, mindig lehetne jobb, de gondolom te sem - és én sem - akarunk venni emiatt a játék miatt egy millióba kerülő gépet. Itt igazából a stílus és a hangulat, amit a mese, a sztori, a zene és a grafika együtt lehoz a lényeges. Ha ezeknek jó az elegye, akkor mindegy, hogy más játéknak jobb a grafikája.
7.
7.
Darksiders84
#6: Na jól van köszönjük az észrevételedet látjuk mi is a tényeket és ez nem az a fajta csili vili alkotás amitől pislogsz hanem a kaland a világ stb
6.
6.
cyberstaker
Nem vagyok grafika buzi, és nem is akarom fikázni, de eléggé elavultnak tűnik a látványvilága. Nekem egy kicsit fakó, és a textúrák nem tetszenek.
5.
5.
Pixel_King
November 27 a hivatalos megjelenés de ez ne zavarjon senkit :)
4.
4.
Alapvető első napos vétel. Hát ennyi.
3.
3.
RangerFox
Csodálom, hogy eddig minden videóval csak egyre közelebb vittek a vásárláshoz. Pedig a második részt utáltam.
2.
2.
Darksiders84
#1: Nem kicsit viszont mostmár rácsapok a kezemre ha új videó jön inkább megvárom mint a GOW-t mert egyre többet mutogatnak belőle ami egyáltalán nem baj de engem már nem kell meggyőzni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...