Interaktív térképen a League of Legends világa

  • Írta: szlav
  • 2018. július 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A Riot Games egyre határozottabban fókuszál a League of Legends háttértörténetére. A kezdetben bizarr és fragmentált lore mára egy egységes, élő világot alkot, melyet Runeterra térképe most egy kalap alá hoz.

Különös egy hely Runeterra világa. Shurima sivatagától kezdve, Freljord gleccserein át egészen Piltover steampunk városáig számos bizarr helyszínt találhatunk, melyet annál is furcsább karakterek népesítenek be. Kezdetben mindezek persze csak a League of Legends hőseinek szolgáltattak izgalmas hátteret, mára azonban a Riot egy egységes világgá kovácsolta az egymástól jócskán eltérő területeket.

Mostantól mi is jobban beleáshatjuk magunkat a játék háttértörténetébe, ugyanis megjelent Runeterra mindent felkaroló térképe, amelyet interaktív formában mi is végigkattintgathatunk. Megtaláljuk itt a játék világának legnagyobb régióit, s azoknak legfontosabb helyszíneit, valamint láthatjuk azt is, hogy egy-egy területhez mely hősök kötődnek a történet szerint.

Magát a térképet ide kattintva böngészhetitek angolul, ide kattintva pedig megtaláljátok a magyar nyelvű változatot. A Riot mindezekhez mellékelt egy kedvcsináló videót is - íme:

3.
3.
Ooorky
#2: Sikerült fordítva linkelni :D
2.
2.
szlav
#1: Személy szerint én angol nyelven játszottam a játékot, így ez elkerülte a figyelmem. Köszi szépen az értesítést, igazad van, frissítem a cikket!
1.
1.
Gábor36
Mivel van a térképnek teljes magyar változata, logikusabb lenne szerintem azt belinkelni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...