A járművekről szól az új Nintendo Labo Kit

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo bejelentette a legújabb Nintendo Labo-készletet, amely elsősorban a versenyjátékok szerelmeseit szólítja meg. Autókat, illetve tengeralattjárók és repülők vezérlőpultját is összehajtogathatjuk kartonpapírból.

Az áprilisban megjelent Variety és Robo Kit után a kiotóiak bemutatták a legújabb Nintendo Labo-készletet. A Nintendo Labo: Vehicle Kit szeptember 14-én veszi be a boltokat 70 dolláros áron. Lássuk, mit hajtogathatunk belőle!

Az autóversenyek szerelmesei egy kormányt és hozzá tartozó pedált is építhetnek, valamint jár hozzá egy slusszkulcs is, amivel beindíthatjuk verdáinkat. Persze ez csak az egyik játék, a másik két variációban egy repülő és egy tengeralattjáró botkormányát is összehajtogathatjuk, amire szükség is van az új switches minijátékok irányításához.

A Vehicle Kit támogatja a Toy-Con Garage-t is, amellyel még jobban testreszabhatjuk a kreálmányainkat.

7.
7.
kamgecam
#4: Nekem gameboyom, gamecube és a wiiu van meg! Asszony kedvence a klasszikus persze a super mario bros játékok. :D
4.
4.
godach
#2: Igen, azok és valahogy mindegyiken érződik a törődés. A WiiU-ig van is minden az N konzolokból is (bepótolnivaló is bőven) de ez idáig kimaradt.
3.
3.
Zisten
Eladó Logitech G29... Vagy 1:1ben Labo Kitre cserélem.
Jelige: Ezzel legalább kitörölhetem. :)
2.
2.
kamgecam
#1: Magam is így vagyok de tuti beszerzem már csak a Breath of the Wild, Bayonetta 2 Xenoblade 2 és az Odessy miatt is. Elképesztő jó, kihagyhatatlan exkluzív címek vannak rá véleményem szerint. :)
1.
1.
godach
Akkora kreatív dolog ez a Labo amúgy, hogy sajnálom a kimaradását.
Részben, mivel nem éreztem még azt, hogy vegyek egy switchet, részben pedig mert túlárazottnak tartom a nintendo termékeket. Pedig a "pulyák" is tuti élveznék, velem együtt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...