Ezzel készül a Bethesda az idei Gamescomra

Jövő hónap végén ismét megrendezésre kerül Kölnben a Gamescom, ahol a látogatók számos játékra tehetik rá a mancsukat idő előtt. Ha a Bethesda címeire vártok, akkor van egy jó hírünk - a stúdió ugyanis közzétette az idei felhozatalát.

Augusztus 21-én startol az idei Gamescom, ahol idén is sok új bejelentéssel és még annál is több élőben kipróbálható játékkal készülnek a fejlesztők. Természetesen a Bethesda is részt vesz a kölni kiállításon, sőt, azt is elárulták, hogy mit tartogatnak majd a show látogatóinak.


Senkit nem fog meglepni, hogy a Bethesda standjának egyik legnagyobb durranása a Rage 2 lesz. Az eszement shooter mellett pedig két The Elder Scrolls-játék is kontrasztot ad majd - először is ott lesz a The Elder Scrolls: Blades, a Bethesda mobilos dungeon-crawlere, valamint játszható lesz a helyszínen a The Elder Scrolls Online: Summerset is, amely egy ideje ugyan már megvásárolható, de természetesen nem mindenkinek volt szerencséje hozzá. Nem maradunk Wolfie nélkül sem, kipróbálható lesz ugyanis a Wolfenstein: Cyberpilot, amely a VR-frontot erősíti majd 2019-ben. Ezt a kiállított HTC Vive Pro-gépeken lehet majd csapatni. 

Na, és mi a helyzet a Fallouttal? Úgy néz ki, hogy a Bethesda idei talán legnagyobb durranása még várat magára, ugyanis a jelentés szerint nem sok nyoma lesz a Fallout 76-nak a showflooron. Annyit viszont elkönyvelhetünk, hogy legkésőbb októberben többet is megtudhatunk majd a posztapokaliptikus multiplayer játékról, ugyanis ekkor startolnak majd az első bétatesztek.

1 komment - szólj hozzá!