Ezzel készül a Bethesda az idei Gamescomra

Jövő hónap végén ismét megrendezésre kerül Kölnben a Gamescom, ahol a látogatók számos játékra tehetik rá a mancsukat idő előtt. Ha a Bethesda címeire vártok, akkor van egy jó hírünk - a stúdió ugyanis közzétette az idei felhozatalát.
  • Írta: szlav

Kommentek

#1
Hát én tegnap fejeztem be a New Ordert ( előtte csináltam az előzményt OldBlood - ami egyébként még mondjuk tetszett is - erős közepes ) de most nagyon furcsán éreztem magam ...Olyan az egész, mint ha egy gagyi COD klónnal játszanék... Semmi egyediség, semmi kihívás, csak monoton értelmetlen darálás és már megint nem bírtak kitalálni egy épp-kéz-láb story-t... Akkor már 100x inkább az új DOOM. Nálam a Wolfi erős lejtmenet az RTCW-óta :(((

Rage 2-t viszont nagyon várom és komoly elvárásaim is vannak vele szemben, mert az első tetszett, de azért van hová fejlődni. Remélem sikerül nekik és az Avalance közreműködésének pedig nagyon örülök, ugyanúgy, mint az új iránynak!

Elder Scrolls Blades-nek is örülök, amit láttam az nagyon tetszett és nagyon várom - imádom a dungeon crawlereket !!!

Fallout76-ot meg majd meglátjuk és sem szerettem a #4-et a #3 után, amit viszont minden hibájával egyetemben is imádtam!