Megszűnik az Origin On the House programja

Nem osztogat több ingyen játékot az EA. A 2014-ben debütált On the House szekció olyan remek játékokat ajándékozott az Origin-felhasználóknak, mint a Dead Space, a Battlefield 3, vagy az első Dragon Age.
  • Írta: szlav

Kommentek

#15
Legalább egy éve nem ért semmit ez az egész, de kétségtelen EA legalább adott valamit! Kétségtelenül egy gusztustalan pénzéhes cég, de a supportja talán a legjobb, Origin access is egy tök jó szolgáltatás. Van miért szidni, de ne legyünk igazságtalanok vannak azért jó húzásai is, ez mondjuk most pont nem az!
#12
a legtöbb játék csak ott porosodik mert megvan máshol, vagy játszotta már, 1 kivételre emlékszem, egyik battlefield volt az, de még azt se próbáltam, semmi kedvem leszedni magát az origint se
#11
#10: Így van top über. Anno Crysis miatt hivtam fel őket mert nem indult win 10-en a securomos baromság miatt. Telefon leszedték az accountomról és hozzárendeltek egy új serialt ami már nem ezt a securomos verziót tartalmazza...

Csak hogy fricska is legyen EA felé... mondjuk alap lenne hogy ne kéne hívogatni emiatt őket hanem eltakarítanák ezt a régi verzió és mindenkinek az újat adnák...
#9
#8: +1 minden szavaddal egyetértek.
#7
Törölt felhasználó
#1: Jolvan azert mastol se lattal semmit ingyen, ok meg azert adtak jo par jatekot az evek soran, de azert bele kell kotni lol. Raadadul az uj cucc akit erdekel, 30 ezer Ft, 1 es fel jatek ara es tied a BF5, Anthem, Madden, Fifa...1 ev alatt meg is lehet unni ezeket es akkor jol jartal, eladni ugyse tudnad a pc-s jatekokat.
#6
O fákk pedig vártam a BF1et ingyen....
#5
#4: Részemről nem is létezett ez a csoda. Amit osztogattak és érdekelt, az már megvolt korábbról Steamről vagy Humble Bundle-ről aprópénzért vagy szintén ingyen. Ezt egyébként sem csak a jó szívük miatt csinálták, hanem hogy felhasználókat toborozzanak az Originnek. Értelme sem volt amúgy tovább fenntartani, mert ami ért valamit, azt már kiosztották, az új PtW-games as a service szemét, amire meg ráálltak még ingyen sem kell.
#4
miert kell rogton halatlankodni? az is csoda, hogy egyaltalan letezett ilyen es szerintem szep dolog volt toluk, hogy ezeket a regi klasszikusokat ingyen odaadtak sokaknak
semmi nem eleg jo senkinek...
#3
Volt amit már ismételtek, igazából amit tudták az odaadták. Nem mondom, hogy ne lett volna jó egy Unravel pl, de azért ezt nem is várta el senki reaálisan. Ami viszont olyan játék volt, azt legalább egyszer bedobták ingyen.
#2
Tehát ez a program nem is létezett.

Értem én,hogy "szar ez a kiadó meg szar az",de szerintem az sem kell azért,hogy Máltai szeretetszolgálatot lássunk ezekben a kiadókban.
#1
Nem csoda, ingyen és EA nem fér meg együtt