Új MMO-n dolgozik az EVE Online csapata

  • Írta: szlav
  • 2018. július 28.
  • Hír
Link másolása
Az EVE Online-ért felelős CCP Games valami nagy dobásra készül. Az izlandi illetőségű fejlesztőcsapat az Epic Games Unreal Engine 4 motorjára építi az eddig meg nem nevezett akció-MMO-ját.

A grandiózus EVE Online után egy újabb MMO-ba fogna bele az izlandi CCP Games. A fejlesztőstúdió londoni csapata a hírek szerint már most is dolgozik egy eddig titkolt akció-MMO projekten. Azt, hogy az új játéknak lesz-e bármiféle köze az EVE hatalmas univerzumához, egyelőre nem lehet tudni, azt viszont elárulták, hogy az új program milyen motort fog használni. 

James Dobrowki, az egyelőre névtelen játék producere elárulta, hogy a fejlesztőcsapat az Epic-féle Unreal Engine 4-re építkezik - nem meglepő fordulat, hiszen ahogy azt Dobrowski is kifejtette: "Az UE4 forráskódja nyitva áll a fejlesztők előtt, ami óriási segítséget nyújt a tripla A-s stúdióknak és a kis indie fejlesztőknek egyaránt."

Mit gondoltok, miben mesterkedhetnek a CCP Games háza táján? Ti örülnétek egy újabb MMO-nak az EVE Online univerzumában?

4.
4.
kerub83
#3: Eladták a jogokat.
https://massivelyop.com/2015/10/29/ccp-has-sold-white-wolf-to-swedish-publisher-paradox/
3.
3.
thernielle
#1: Úgy van, kurvára haragszom rájuk azóta is. Sőt ha jól tudom, jogutódlás sem történt, kvázi megtartották maguknak, hogy senki más ne nyúlhasson a World of Darknesshez, ha már ők sem csinálnak belőle semmit.
Dugják fel maguknak az EVE onlinet is. Pofátlan banda.
2.
2.
Longee45
Hát nem tudom! Dust514!!!!! Kiváló játék volt bár a pcsek fröcsögtek mert nem tolhatták. Nem lehetett csalni. Vége.1 millió csalódott játékos. Aztan ígéret hogy project legion. Az kuka. Na de lesz project nova pc re. Lehet hogy van de hol? Szóval Ccp me
1.
1.
pszihoapu
evekig dolgoztak a World Of Darkness MMO-n, aminek eleg eroteljes fan bazisa volt mar alapbol, (vampire, werewolf, mage, wraith, changeling-stb asztali szerepjatekok) aztan egyszer csak ugy ott hagytak mint eb a szaharat ahogy mondani szoktak.

szoval majd akkor hiszek nekik ha mar kijott a riliz verzsonhoz az elso peccs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...