Battlefield 1 - ingyen DLC és nyári frissítés

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 1.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a Battlefield 1 régóta ígért Summer Update-je, mely rengeteg, a rajongók által kért javítást tartalmaz. A frissítés után érdemes lesz az Xbox One X-tulajdonosoknak is tenni a játékkal egy próbát, mivel megjött a 4K és a HDR.

A Summer Update talán legfontosabb tulajdonsága, hogy telepítésével végre ki tudja használni a Battlefield 1 az Xbox One X által nyújtott lehetőségeket, legyen szó akár a HDR-színekről,  vagy akár a 4K-s felbontásról.

Emellett a rajongók kérésére lényegesen átjavították az Operations játékmód rövidített verziójának szánt Shock Operations módot, elsősorban a Lupkow Pass, a Zeebrugge és a Prise de Tahure küldetéseken.

Továbbá lényegesen javult a játék töltési ideje, kiváltképp, amikor katonánk felszerelését kívánjuk testreszabni. Számos apróbb javítást végeztek a szakasz-boostok kapcsán, gyorsabb lesz a szerverekhez kapcsolódás mind egyéni játékosként, mind pedig előre összeállított szakasz tagjaként. A frissítés legapróbb részleteit is összegző listát az alábbi linken találhatjátok.

Továbbá fontos kiemelni, hogy mindenki számára érdemes figyelni az EA akcióit, mivel az előző havi akciók után újabb három Battlefield DLC szerezhető be teljesen ingyen PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A Battlefield 1 esetében az Apocalypse, a Battlefield 4-nél pedig a Naval Strike és a China Rising DLC-k érhetők el pár napig fizetés nélkül.

8.
8.
zozo76hun
#7: most azert bizonytalanodtam el.mert a multkor osszeteszteltem az xbox one x es a ps4pro-n futo battlefield 1-et, mindket gepen megvan a game, na es nagyon ugy remlik mintha az xox-en is HDR-be ment volna, egyedul a felbontas volt fullHD, ellentetben a ps verzioval, ott talan valami 1800 korul mehetett, de inkabb dinamikus a felbontas, mar nem tudom, utana kene nezni.
7.
7.
ollie92
#6: Nem úgy van, hogy 4k nélkül nincs HDR ?
6.
6.
zozo76hun
bar mintha HDR mar lett volna eddig is, csak a felbontas volt alacsonyabb.
5.
5.
zozo76hun
Eleg szomoru hogy ennyit kellett varni a nagyobb felbontasra es a HDR kihasznalasahoz XBOX ONE X-en...
4.
4.
crytek
Nagy kár hogy BF1 dlc-im már hegyekbe de a játékot már soha nem adják ingyen. Szemetek lelötték az onthehouset :)
3.
3.
Skygameboy
Számomra is szórakoztatóbb volt a bf1 bár lehet ez azért van mert már öregszek és megelégedek a casual élménnyel meg az is közrejátszik hogy a bf1be sokkal több epikus pillanatba kerültem. Mondjuk most már inkább az 5-öt várom izgat ez a royal dolog
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...