Battlefield 1 - ingyen DLC és nyári frissítés

Megérkezett a Battlefield 1 régóta ígért Summer Update-je, mely rengeteg, a rajongók által kért javítást tartalmaz. A frissítés után érdemes lesz az Xbox One X-tulajdonosoknak is tenni a játékkal egy próbát, mivel megjött a 4K és a HDR.

A Summer Update talán legfontosabb tulajdonsága, hogy telepítésével végre ki tudja használni a Battlefield 1 az Xbox One X által nyújtott lehetőségeket, legyen szó akár a HDR-színekről,  vagy akár a 4K-s felbontásról.

Emellett a rajongók kérésére lényegesen átjavították az Operations játékmód rövidített verziójának szánt Shock Operations módot, elsősorban a Lupkow Pass, a Zeebrugge és a Prise de Tahure küldetéseken.

Továbbá lényegesen javult a játék töltési ideje, kiváltképp, amikor katonánk felszerelését kívánjuk testreszabni. Számos apróbb javítást végeztek a szakasz-boostok kapcsán, gyorsabb lesz a szerverekhez kapcsolódás mind egyéni játékosként, mind pedig előre összeállított szakasz tagjaként. A frissítés legapróbb részleteit is összegző listát az alábbi linken találhatjátok.

Továbbá fontos kiemelni, hogy mindenki számára érdemes figyelni az EA akcióit, mivel az előző havi akciók után újabb három Battlefield DLC szerezhető be teljesen ingyen PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A Battlefield 1 esetében az Apocalypse, a Battlefield 4-nél pedig a Naval Strike és a China Rising DLC-k érhetők el pár napig fizetés nélkül.

8 komment - szólj hozzá!