Jövőre csúszott át a Two Worlds megjelenése

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Ismét késik a sokak által csak Oblivion-verőként megbélyegzett, európaiak által fejlesztett RPG. A legfrissebb hírek szerint a Two Worlds csak jövőre jelenik meg.
Ismét késik a sokak által csak Oblivion-verőként megbélyegzett, európaiak által fejlesztett szerepjáték. A legfrissebb hírek szerint a Two Worlds csak jövőre kerülhet boltokba.

Ugrás a galériához

Eredetileg 2006 harmadik negyedévében érkezett volna a stuff (július-szeptember közötti időszak), ám a nyári bejelentés után szomorúan vettük tudomásul, hogy a megjelenés csak idén év végén lesz esedékes. Nos, a játékra vágyakozóknak újfent kedvét kell, hogy szegjem: a Two Worlds csak a 2007. március 7-én kerül az európai szoftverboltokba, vagyis a körülbelül négy hónapos késés idején még sokat kell aludni a kettős világba induló PC- és X360-tulajoknak. Reméljük, a plusz idő a játék hasznára válik!

2.
2.
Dyer
haat nemtom. nekem az Obli kisse csalodas volt, tul egyszeru lett. meg amugy is jobban csipazom az europai cuccokat mint az amcsi dolgokat.... szoval nagyon remelem hogy ez a stuff lenyomja az osi Tekercseket
1.
1.
Halfer
Szvsz egyértelműen alulmarad ha már az Oblivionnal vetik össze. Azért arra, hogy milyen játékélményt nyújt, milyen hangulatot áraszt, kíváncsi vagyok. Majd a demot kipróbálom. Képek viszont sajnos nagyon nem győznek meg (nem csak grafikai szempontból, az "árasztott hangulata" sem vmi bejövős). Második kép egyértelműen az Oblira hajaz, ejnyebejnye.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...