Komoly mérföldkövet ért el a Detroit

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 3.
  • Biznisz
Link másolása
Hiába rétegjáték a Quantic Dream májusban megjelent új interaktív története, a Detroit: Become Human, a PlayStation 4-tulajdonosok azért így is bizalmat szavaztak a játéknak, amit már több mint 1,5 millióan próbáltak ki.

A Quantic Dream a Twitteren jelentette be, hogy nagyon büszkék a Detroit: Become Human frissen elért eredményére, a játékot ugyanis májusi megjelenése óta több mint 1,5 millióan próbálták ki, ami azt is jelenti, hogy több mint 20 millió játékórát töltöttek az androidok kalandjával a játékosok.

Ez utóbbi eredmény nyilván a különböző döntési lehetőségeknek és az azokból eredő végkimeneteleknek is köszönhető, de ez semmit sem von le a játék teljesítményéből.

4.
4.
Blazkowicz
#2: Általában pont az olyanok mainelik kizárólag az agyhalott call of duty-kat, akiknek látnia kellene az ilyen alkotásokat és elgondolkodni dolgokon...
3.
3.
madSci
#2: Bizony! Nekem eddig az év játéka. Vagy az év 100 játéka, amennyi felé szét tud ágazni, végre valaki tényleg csinált egy olyan cuccot, ahol tényleg elágazik minden.
Persze, a Spider-mantől és a Red Dead 2-től azért nagyon sokat várok.:D
2.
2.
DeKor
A játékstílus talán valóban a rétegjátékok közé sorolja, de a története és a mondanivalója nagyon is populáris, olyasmi, amit mindenkinek látnia kellene egyszer.
1.
1.
Sandic1994
Türelmesen várom, hogy lentebb menjen az ára, az olvasottak alapján nem fog csalódást okozni. Talán a karácsonyi leárazásnál már ott fog pihenni a gépemen a God Of Warral karöltve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...