Tekken 7 - a Walking Dead Neganje is csatlakozik

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 6.
  • Letöltés
Link másolása
A The Walking Deadből ismerős fazon, Negan és az ő szögesdróttal körbetekert baseballütője, Lucille is csatlakozik a Tekken 7 kompániájához. A Bandai Namco a hétvégi EVO 2018-on leplezte le a Season 2 tartalmának egy részét.

Érkezik a Tekken 7 második évada, amit a Las Vegas-i EVO 2018-on erősített meg a Bandai Namco. Az olyan visszatérő karakterek, mint Anna Williams és Lei Wulong mellett a The Walking Dead képregényből és TV-sorozatból ismerős gonosztevő, Negan is játszható hős lesz.

A fickó az ikonikus baseballütőjét sem hagyja otthon. Az alábbi videó végén még nem láthatjuk Negan arcát, de bízzunk benne, hogy Jeffrey Dean Morgan az arcát és a hangját adja majd.

Lei Wulong ezúttal új göncökben, viselkedéssel, valamint halálos tigris, daru, leopárd, kígyó és sárkány stílusaival lép a ringbe, pluszban egy kis részeges karatemester mozdulatokkal. 

Anna Williams ezúttal is az őrületbe kergeti nővérét, Nina Williams-t. Kazuya Mishima személyi testőreként és a G Corporation második embereként nem csak képes mindent kideríteni ellenfeleiről, de gyilkos külsejéhez halálos harcmodor is párosul.

A Season 2 ára és dátuma még nem ismert.

6.
6.
br1Koo
Banális ötlet egy ilyen karaktert verekedős játékba tenni. A TWD-ben nem harcművészek vannak, hanem normális emberek. Egy-némelyikbe kicsit több pszichopata lélek nőtte ki magát és tettek durva dolgokat, ettől függetlenül abszolút elképzelhetetlenek az őket körülvevő lore nélkül, tehát Negan nem is létezhet se MK, se Tekken, se Street Fighter világban. Kíváncsi vagyok hogy oldják meg, de igen szkeptikus vagyok ezt a koncepciót látva.
5.
5.
Codehook1337
#4: Emiatt kb sztem minimalis az eselye... en nagyon birtam a karakteret illet hozza es jol is jatszotta el. Talan az egyik legjobb szineszi teljesitmeny a sorozat torteneteben. (Mondjuk talan a legmagasabban jegyzett szinesz is a sorozat torteneteben). En szemely szerint mindig kinyultam rajta ahogy beszelt es nem azert mert gaz volt, hanem annyira eszement de megis tisztanlato es maga a stilus egyben. Nem tudom elmondani de birtam. Vettem is negan es polot a primarkba na nem azert mert fan lennek de 5fontot megert es jol is nez ki :D
4.
4.
PaprikaJancsi
#1: Hát szerintem nagyon minimális. Inkább azt tudom elképzelni, hogy az a cél, hogy Walking Dead rajongók kacsintgassanak a Tekken széria felé.
3.
3.
godach
A brutalitása miatt a Mortal Kombatban jobban el tudnám képzelni.
1.
1.
Extol
Nem mintha Negan valami nagy harcos lett volna, sokaknak tetszett a karakter, hogy valaki Tekken és WD fan is legyen egyszerre nem tudom mekkora a valószínűsége
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...