Master Chieffel az élen készül a Halo TV-sorozat

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Az amerikai Showtime televíziós csatorna nemrég jelentette be újra, hogy egy, a Halo univerzumában játszódó sci-fi sorozaton dolgoznak. A hírek szerint egy új történetről lesz szó, melyben Master Chief központi karakterként szerepel majd.

Nem először láthatjuk majd a Halo univerzumát a képernyőkön, de a Showtime tévésorozata lehet az egyik legnagyszabásúbb próbálkozás. A leghamarabb 2020-ban debütáló széria egy eredeti, de a Halo-kánonba tökéletesen illeszkedő történetet mutat majd be. A legújabb hírek szerint pedig mindenki kedvenc Spartanja, Master Chief is feltűnik benne, sőt, akár főszerepre is számíthat majd.

A Showtime programigazgatója, Gary Levine elárulta, hogy a sci-fi a televíziózás egy olyan szegmensét célozza majd, amelyet eddig egyedül csupán a Star Trek tudott igazán feltérképezni. „Minden idők 20 legjobb filmje közül legalább 10 vagy 12 futurisztikus science fiction. Valamiért a tévésorozatok terén nem annyira elterjedtek ezek a franchise-ok.”

Az író, producer és showrunner szerepét Kyle Killen (Awake) tölti majd be, Levine ejtett néhány szót arról is, hogy miért épp rá esett a választás: „Szándékosan olyan írót kerestünk, aki nem a sci-fi, vagy a hatalmas háborús filmekről ismert. Ezt hozza önmagával a Halo-franchise, mi pedig gondoskodunk majd róla. Mindemellett viszont meg szeretnénk bizonyosodni arról is, hogy bepillanthatunk majd abba is, hogy mi zajlik a vastag Spartan-páncélzat alatt. Egy teljesen friss sztoriról lesz szó, ami tiszteletben tartja majd a játékok történetét. Folyamatos kapcsolatban állunk a Microsoft és a 343 Industries csapatával, hogy megbizonyosodjunk efelől.”

A sorozat munkálatai 2019 elején indulnak majd, így még legalább két évig ne számítsunk a premierre.

1.
1.
LexerTheFirst
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...