Super Smash Bros. Ultimate - új infók és látnivalók

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 9.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo az augusztusi Directet teljesen a Super Smash Bros. Ultimate-nek szentelte. További karaktereket erősített meg a fejlesztő, vadiúj részleteket kaptunk a játékmenetről, és bemutatkozott a limitált kiadás is.

Tömve volt bejelentésekkel a tegnapi Nintendo Direct - a kiotóiak az egész közvetítést a Super Smash Bros. Ultimate-nek szentelték. A teljes adás csupán félórás, itt nézheted vissza, ha netán elmulasztottad:

Két vadonatúj karakter is csatlakozik a bunyós cím népes kompániájához, az első a Castlevania főszereplője, Simon Belmont - a vámpírvadász ostorral közepes távon hatékony. A második arc King K. Rool, Donkey Kong ősellensége. A krokodil erőteljes közelharci támadásokkal operál, koronáját bumerángként hajíthatja el, védekezésként termetes hasával foghatja fel az ütéseket.

A Directen három új Echo-harcos is bemutatkozott. Ezek a már meglévő Smash-karakterek klónjai, bár sebességük némileg lassabb azokénál. Egyikük Richter Belmont, Simon echója, de ott lesz még a Fire Emblem: Awakening Cromjának Roy-változata, illetve a Metroid Prime 3: Corruption Dark Samusa.

Fontos játékmeneti változás, hogy a pályák a meccsek során átalakulhatnak, pontosabban egy felvehető power-up, a Stage Morph formájában aktiválhatjuk ezt a funkciót. Ennek köszönhetően könnyen elképzelhető, hogy egy Metroid témájú szint a The Legend of Zelda: Skyward Sword helyszínévé transzformálódik.

Zenékkel is el leszünk eresztve, Super Smash Bros. Ultimate-ben több mint 800 zeneszám kap helyet, melyek kategorizálva lesznek a játékban. Kiválaszthatjuk a kedvenceinket, és még azt is meghatározhatjuk, hogy milyen gyakran kerüljenek lejátszásra bizonyos pályákon.

Ami az új cuccokat és a támogató trófeákat illeti, a Monster Hunter-sorozat tűzokádó sárkánya, Rathalos már biztosan tiszteletét teszi a játékban. Az új karakterek kunsztjait még a meccsek előtt begyakorolhatjuk a továbbfejlesztett Training módban.

A Nintendo jól tudja, hogy a legtöbb rajongó a GameCube kontrollerét favorizálja. Ezért a premierkor elérhető lesz egy olyan limitált kiadás, amelyben a játék kópiája mellett egy ilyen vezérlőt is találunk. Ezen kívül egy adaptert is mellékelnek, amihez akár négy GC-kontrollert is csatlakoztathatunk.

A Super Smash Bros. Ultimate december 7-én landol Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...