Assassin's Creed: Odyssey - hippokratészi küldetés

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 9.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából most teljes egészében belenézhetünk az Assassin's Creed: Odyssey egyik küldetésébe. A feladatot a híres görög orvos, Hippokratész adja, egy szigorúan őrzött erődbe kell beszivárognunk hősünkkel.

Az alábbi küldetést az ókori Görögország egyik leghíresebb orvosa és fizikusa, Hippokratész adja. Az öreg feljegyzéseit ellopták, a tettes egy ellenséges erődben senyved, a mi feladatunk az, hogy visszaszerezzük a papírokat. Ezen olyan gyógymódok olvashatóak, amivel Hippokratész megmentheti egyik betege életét.

Egy szimpla beszivárgós misszióról van szó, az Originsben látott megoldást alkalmazzuk itt is. A háztetőről ugrunk az őrök nyakába, vagy éppen egy vadállat ketrecét kinyitva idézünk elő zűrzavart.

Emellett a Game Informer jóvoltából további részletekre derült fény az Odyssey-vel kapcsolatban. Az első és legfontosabb változás, hogy a fejlesztők igazi RPG-ként hivatkoznak a játékra, melyben sokkal nagyobb térképet járhatunk be, mint tavaly, így a játékidő is hosszabbnak ígérkezik.

Hősünk vagy hősnőnk állatokat szelídíthet meg, beleértve az oroszlánokat, a medvéket vagy akár a random kutyákat is. A Switch-verzió nem valószínű, viszont a fotómód már a megjelenéskor bekerül a játékba. Számos partnerrel kerülhetünk romantikus kapcsolatba, akár egyszerre is, viszont - akit ez érdekelt volna - Szókratésszal nem. A Discovery mód még nincs megerősítve, de az már tuti, hogy jó pár DLC érkezik az új Assassin's Creedhez is.

Az Odyssey október 5-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

4.
4.
IcePyke
#1: Voltak oroszlánok és azok az ázsiai oroszlán alfajhoz tartoztak. Utolsó európai élőhelyük Görögország volt, egészen az 1. századig ;)
3.
3.
Gorrister
#1: Az ne zavarjon, hogy az ókori Görögországban még voltak vadonélő oroszlánok, medvék meg a mai napig vannak.
2.
2.
FrankBlack
#1: Ja, igen :D Vagy mint amikor havazik Miami-ban XD És most nem a porra gondolok, mint Sonny Crockett a Miami Vice-ból, hanem a Crew 2-re. Azt is jól kifundálták XD
1.
1.
PGab
Nagyon autentikus lesz Gorogorszagban oroszlanokkal es medvekkel talalkozni, ezt jol kifundaltak....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...