Assassin's Creed: Odyssey - hippokratészi küldetés

Az IGN jóvoltából most teljes egészében belenézhetünk az Assassin's Creed: Odyssey egyik küldetésébe. A feladatot a híres görög orvos, Hippokratész adja, egy szigorúan őrzött erődbe kell beszivárognunk hősünkkel.

Az alábbi küldetést az ókori Görögország egyik leghíresebb orvosa és fizikusa, Hippokratész adja. Az öreg feljegyzéseit ellopták, a tettes egy ellenséges erődben senyved, a mi feladatunk az, hogy visszaszerezzük a papírokat. Ezen olyan gyógymódok olvashatóak, amivel Hippokratész megmentheti egyik betege életét.

Egy szimpla beszivárgós misszióról van szó, az Originsben látott megoldást alkalmazzuk itt is. A háztetőről ugrunk az őrök nyakába, vagy éppen egy vadállat ketrecét kinyitva idézünk elő zűrzavart.

Emellett a Game Informer jóvoltából további részletekre derült fény az Odyssey-vel kapcsolatban. Az első és legfontosabb változás, hogy a fejlesztők igazi RPG-ként hivatkoznak a játékra, melyben sokkal nagyobb térképet járhatunk be, mint tavaly, így a játékidő is hosszabbnak ígérkezik.

Hősünk vagy hősnőnk állatokat szelídíthet meg, beleértve az oroszlánokat, a medvéket vagy akár a random kutyákat is. A Switch-verzió nem valószínű, viszont a fotómód már a megjelenéskor bekerül a játékba. Számos partnerrel kerülhetünk romantikus kapcsolatba, akár egyszerre is, viszont - akit ez érdekelt volna - Szókratésszal nem. A Discovery mód még nincs megerősítve, de az már tuti, hogy jó pár DLC érkezik az új Assassin's Creedhez is.

Az Odyssey október 5-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

5 komment - szólj hozzá!