Jövőre érkezik a Torchlight Frontiers

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem állt jól a Torchlight-sorozat szénája a Runic Games bezárása óta, most azonban úgy tűnik, hogy a Perfect World mégis felélesztené a közkedvelt ARPG-t. Itt a Torchlight Frontiers első előzetese!

Szomorú hír volt az akció-RPG fanok számára a Runic Games bezárása. A sokak által kedvelt Torchlight-széria látszólag a stúdió leépítésével együtt takaréklángra került. Az előző projekteket vezető Max Schaefer (ex-Blizzard és Runic Games) azonban most összeverbuvált egy újabb fejlesztőcsapatot, akik a Perfect World Entertainment szárnya alatt, Echtra Games néven láttak neki a sorozat újraélesztésének.

A Torchlight Frontiers egy közös online világot nyit majd meg a játékosok előtt. Max Schaefer elmondása szerint ez volt a terv a korábbi részeknél is, most azonban végre lehetőségük lesz mindezt megvalósítani. "A Torchlight Frontiers egy élő, lélegző univerzumot mutat majd be, ami persze egyből visszaadja a Torchlight-érzést. A csapatunk valami egészen különlegeset készít, alig várjuk tehát, hogy a rajongók kipróbálhassák azt az idei Gamescomon és a PAX Westen" - tette hozzá a stúdió igazgatója.

A Torchlight Frontiers valamikor 2019-ben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

3.
3.
XuChi
#1: +1.

Utálom az összes online játékot!!!
1.
1.
user101
Tököm televan már ezzel az online mániával. Senki nem akar lassan normális játékot fejleszteni, csak ilyen sz@r online agyatlanságokat... Mindegy, ha nem kell a pénzem... Hát ők tudják! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...