Több mint 500 millió PlayStation-konzolt adtak el

A Sony bejelentette, hogy 81,2 millió PS4-et adtak el július 22-ig, így pedig 525,3 millió darab PlayStation-konzol talált gazdára a brand 1994-es debütálása óta. Ennek örömére egy limitált kiadású PS4 Pro kerül forgalomba.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#15
Most nezem, FENYES a teteje. Ez se marad sokaig karcmentes.... MIERT!? :(
#14
Hat en nem annyira tamogattam meg ezt a projectet:

hofeher PS4Pro es PSVR (V2.0), jovo heten AIM Controller...
#13
Hasznàltan vett, csippelt psx meg szoftveresen moddolt psp ér? :)
#9
2 db Ps1, PsP, és 2 db Ps2 vel hozzájárultam :-)
#8
#7: Ráadásul ez 2TB-s
#7
Na ez az, amit ha valaki birtokolni akar, rendelje is elő, amint lehet, mert a nyerészkedők fel fogják vásárolni, hogy dupla áron adják az aukciós oldalakon.

Egyébkén alapvetően olyan nagyon sokkal nem drágább, mint a sima Pro, plusz a generáció kivégeztével, pláne ha megkímélt, akár még drágábban is tovább lehet adni, mint amennyiért vetted.
#6
NorbiiiModerátor
Soha nem áldoznék többet egy konzolért azért, mert szebb, ha ugyanazt tudja, mint a kevésbé szebb( nyilván ha szép örülök neki, jól mutat).

De a mai világban ugye, ahol akkora gamer fanok vannak, hogy Ps4 székeket, órákat, meg egyéb számomra teljesen hülyeségnek tartott dolgokat vesznek az emberek, már semmi sem meglepő. Persze aki örömét leli benne, annak én is tudok örülni.
#5
Ilyen is csak annak lesz, aki gyüjtő és meg van neki az összes eddig megjelent ps kütyü. Meg azoknak a szerencséseknek, akiknek nincs eddig ps4-ük és most pont egy ilyen elegáns kivitelt tudnak bezsákolni új konzolnak. Hát ez van, akinek van és nem gyüjtő nem hinném, hogy megvenné csak azért, hogy legyen még egy neki...bár, ha elpasszolja a régit és azt nézi, hogy annyival olcsóbb lesz ez neki, akkor vehetnek .
#4
Nem èrtem, hogy eredetileg mièrt nem lehetett ilyen verziòban kiadni egyes pro konzolokat. Mèg akkor is nagy kereslet lett volna rà, ha magasabb àrfekvèsben dobtàk volna piacra. A mostani eredeti matt feketèvel soha nem voltam kibèkülve, az anyagminősèg is elèg gagyi. Igaz, egy idő utàn nem a külcsíny a fontos...
#3
NorbiiiModerátor
Nekem is "sokat" köszönhetnek a Ps2, Ps3, Ps4-el. :) :)
#2
#1: Pontosan ezt akartam írni.
#1
OoO Ez de brutál jól nézz ki! Komolyan mondom az egyik legszebb bundle amit valaha láttam. Francba hogy már van egy prom! Miért a generáció vége felé dobják ki a legdurvábbakat? Monster Hunteres is rohadt szép és a Pókemberes is durva lesz.