Tudjuk, mikor indul a Switch fizetős multija

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Azt már korábban is tudtuk, hogy a Nintendo Switch fizetős online szolgáltatása szeptembertől indul, de most kicsit pontosított a kiotói vállalat. Ez után tagsági díjat kell leszurkolni az online mókához - a türelmi idő véget ér.

A Nintendo már korábban elhintette, hogy a Switch fizetős online tagsági programja szeptembertől indul, de most egy pontosabb időponttal szolgálhatunk. A konzolgyártó a Twitteren erősítette meg, hogy szeptember második felében startol a szolgáltatás.

Ugye nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ezután már csak akkor tudunk multizni Switchen, ha kicsengetjük a 20 dolláros évi tagsági díjat. Érdemes megjegyezni, hogy ez az összeg még mindig lényegesen olcsóbb, mint az Xbox Live Gold vagy a PlayStation Plus, ami 60 dollár 12 hónapra.

Természetesen nem kell egyből éves tagsági díjat fizetni, egy hónapra 4 dollárt, három hónapra 8 dollárt kell leszurkolni. Ha a családban többen is játszanak, 35 zöldhasúért akár nyolc Nintendo-fiókra biztosíthatjuk be az online mókát.

Az online multi mellett felhőmentés és ingyenes NES-játékok is járnak az előfizu mellé.

1.
1.
zola2000
A "magyar" eshop nekem 18eurót ír, jófejek hogy egy dollár nem egyenlő egy euróval.

+Nes (később snes) játékok +felhőbe mentés +azzal hogy fizetős lesz talán jobb is lesz a multi.

+Ahogy elnézem egyre több multiplatform játék jön switchre is, pedig idén tavasszal majdnem bántam hogy switchet vettem PS4 helyett (!) ma már nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...