Assassin’s Creed: Odyssey - bővebben a harcról

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 11.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft folytatta az Assassin’s Creed: Odyssey fejlesztői naplóját, ezúttal a harcok testreszabásáról esik szó. Bizony, három képességfa áll a rendelkezésünkre, és bár pajzs nem lesz, rengeteg stílust keverhetünk.

Noha a harcrendszer alapjai a tavalyi Originsből lettek átemelve, rengeteg minden változott. Három képességfán folyamatosan nyithatunk meg új skilleket, ezzel a játékos a saját szájíze szerint alakíthatja a spártai harcos stílusát.

Az összetett kunsztok mellett a mobilitás sokkal nagyobb hangsúlyt kap, pajzsok nem lesznek, így a kitérésnek sokkal fontosabb szerep jut. A lopakodás során Leónidasz lándzsáját is bevethetjük, és persze minden cuccunkat fejleszthetjük is.

Az Assassin’s Creed: Odyssey október 5-én veszi be a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

7.
7.
Blueberry
#4: Mi a problémad ,apuci nem akarja megvenni neked az új note-ot és most hisztizel?
6.
6.
Max3000
#5: ..Én akkorát nevettem...Javítom,2-5
5.
5.
Max3000
M inden stílusú játékban lehet alkotni valamit.(nem,nem kell,hogy nem evilági újdonsággal szolgáljon) Lehet azt is mondani a részeg okoskodóknak,"hogyhátnemérimegújatalkotni.)

Az ilyen hülyéknek üzenném,hohy sok aaa cím mikor elkelt 4 millió példányban,már a kiadó pozitívan nyilatkozott.(nem a 90-es évekről beszélünk,hanem az elmúlt 25-évből.

Szűrje le mindenki maga.Egy üzletet lehet gátlásosan is csinálni,meg az arra hajlamosakat is bő nyállal szoptatni.
4.
4.
Max3000
#2: ...így van.....és ezzel most nem a családi háttered,foglalkozásod,értelmi szinted akarom megkérdőjelezni,hanem a realitásod.Többen vagytok,szólni is alig mertem...
2.
2.
Blueberry
Az elöző rész jó volt,tetszettek az újitások és egyiptom elenére bejött,itt még a környezet is tetszik,ha nem fog sokban el térni akkor engem megvettek
1.
1.
kastorhun
Az előző részével nem játszottam, de ahogy láttam nem sokat változott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...