Jókora grafikai frissítést kap a Black Desert Online

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 12.
  • Letöltés
Link másolása
A hónap második felében élesedik a Black Desert Online következő nagy frissítése, amely egész egyszerűen a Remastered alcímet kapta. Az ingyenes update teljesen átdolgozza majd a népszerű MMO látványvilágát.

Nem mindennapi dolog, hogy egy MMORPG Remastered kiadást kapjon, igaz, ez a Black Desert Online esetében sem a szó megszokott értelmében történik, hiszen az augusztus 23-án érkező ráncfelvarrás csupán egy jókora, ingyenes patch formájában lesz elérhető. A játék hivatalos oldalán megjelent poszt alapján azonban jogos a megnevezés, a Black Desert Online grafikai opciói ugyanis elég komoly változtatásokon esnek át.

A játék egész engine-je átesik majd egy kör optimalizáláson, amire szükség is lesz, ha bekapcsoljuk a fizikai renderelést, az új fényeffekteket és az atmoszférikus fényszóródást. Helyet kapnak majd a YEBIS-féle poszteffektek is, javulnak a tükröződési effektek és másképp lesznek szimulálva a ruhák és az óceán hullámai is. Ez a sok zsargon pedig csak a töredéke annak, amit véglegesen láthatunk majd, a grafikai újdonságok teljes listáját megtaláljátok a fent is említett patch notesban. A végeredmény pedig magáért beszél - a mellékelt screenshotok könnyen demonstrálják, hogy hogyan is kell kinézni egy MMORPG-nek 2018-ban. 

A remaster persze néhány játékmeneti újítással is érkezett, így például férfi karakterként is kezdhetünk majd Rangert, de amit leginkább ki szeretnénk emelni, az az újradolgozott soundtrack. A játék ugyanis új hangszereléssel hozza vissza a már jól ismert dallamokat - ez több mint 220 zeneszámot jelent, melyek összesített hossza 11 óra. 

 
2.
2.
ArrowCross
Remélem majd Xbox One X-en is így fog kinézni a játék.
1.
1.
Raptor X
"ami el is fog kelleni"
hm, elég meleg lehet felétek is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...