Forza Horizon 4 - két új előzetest kaptunk

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
Új látnivalók érkeztek az októberben megjelenő Forza Horizon 4-hez. Míg az első trailer a játék tartalmi fícsöreire összpontosít, a második előzetes a Formula Drift Car Pack autóit mutatja be, melyeket elérhetünk majd a Forza Motorsport 7-ben is.

Nem nagy probléma, ha lemaradtatok a Forza Horizon 4-ért felelős Playground Games streamjeiről, a legújabb kedvcsináló ugyanis egy kalap alá veszi mindazt, amiről a fejlesztők korábban már szót ejtettek az élő közvetítések során. Sok dolgot megtudhatunk így tehát az év egyik legjobban várt versenyjátékáról: szemügyre vehetjük a dinamikus időjárást, a közös online világot, az új és visszatérő rádióadókat, a játékosok saját házait és még sok-sok más mindent!

Ez viszont nem minden, hiszen a Microsoft nemrég egy másik videót is fellőtt a netre - bemutatkozik a Formula Drift Car Pack. Ez az első napos DLC mindenki számára ingyenesen elérhető lesz, aki digitálisan előrendelte a játék bármely kiadását. A csomagban a következő, csúszkálásra specializált verdákat találjuk majd:

  • 1998-as Formula D BMW 325i
  • 2015-ös Formula D Ford Mustang
  • 2016-os Formula D HSV Maloo
  • 1997-es Formula D Nissan 240SX
  • 1995-ös Formula D Nissan 240SX
  • 1996-os Formula D Nissan 240SX S14
  • 2006-os Formula D SRT Viper

 

A legjobb pedig az egészben az, hogy a csomag tulajdonosai megkapják ugyanezeket a kocsikat a Forza Motorsport 7-ben is! A bejelentés időzítése pedig nem is lehetne jobb, hiszen alig pár napja élesedett a Forza 7 augusztusi frissítése, amely rendesen átformálta a játék driftrendszerét.

7.
7.
adamsfamily
#5: Nekem rengeteg játék digitálisan van meg,mert olcsóbb volt,de én sem érzem fairnek.A lemezes verziókat többre tartom,mert mégis csak egy kézzel fogható forma és ott pihenhet a polcon a gyüjteményben.
De valóban rengetegen megveszik,kijátszák és eladják a játékaikat,de szerintem a forza horizon nem az a kategória amitől az ember megválik.A 3. rész 1.5-2 éves játék és még mindig rengetegen játszanak vele multiban is,rádásul rengeteg tartalom van benne.
6.
6.
tyber16
#5: Ebbe nincs semmi igazságtalanság. Ők csinálták így hogy használt játékkal is játszhatsz. Ezzel csak gyorsabban akarnak pénzt hogy előbb fizess a játékért. Ezt nem tartom fair-nek azzal szemben aki igényt tart a fémdobozos verzióra mondjuk ami 30 000 ft de kimarad a dlc-ből ezért és majd veheti meg plusz pénzért. De egyébként úgy is kölcsön adhatod a játékod ha digitálisan veszed a játékot. Nyilván az nem eladás de hasonló mégha kicsit lesarkosítva is.
5.
5.
sasncore
#2: Az az igazságtalanság hogy bármikor eladhatod, cserélheted a lemezed. Vegyed digitális formában és akkor akkor kapsz extra tartalmat, cserébe nem seftelhetsz, és nem adhatod bárkinek oda játékot.
Az lenne az igazságos hogy a lemezes játékot egyszeri net aktiváláshoz kötnék örökre accounthoz csatolva, cserébe lemezhez is adnák az extra tartalmat.
2.
2.
tyber16
Tehát ez csak a digitális előrendelőknek van? Aki esetleg lemezesen rendelte elő az meg rábaszott és majd veheti meg tudja tököm 1500ft-ért? Mert ez így elég nagy igazságtalanság.
1.
1.
Falcon
Most vettem a Forza Motorsport 7 miatt egy jó kormányt nagyon nagy élmény úgyhogy Jöhet minden ami Forza
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...