DOOM Eternal - nem lesz benne SnapMap

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 12.
  • Hír
Link másolása
Jópofa extra volt a 2016-os DOOM pályaszerkesztője, de úgy tűnik, hogy az Eternal nem viszi tovább magával a SnapMap funkcióit. Helyette extra figyelmet kapnak a megjelenés utáni sztoritartalmak és az új többjátékos mód.

Egyre több infómorzsa lát napvilágot a DOOM Eternal kapcsán, ma épp egy jó és egy rossz hírrel tudunk szolgálni. A játék producere, Marty Stratton a GameSpotnak adott interjúja során elhintett pár szót arról, hogy milyen irányba szeretnék elvinni a 2016-os sikerjáték folytatását.

Stratton elárulta, hogy az Eternal a korábban megismert SnapMap pályaszerkesztő nélkül érkezik majd. "Gyakorlatilag továbbléptünk a SnapMaptől. Szerettük, nagyon jó cucc volt, de nem töltötte be azt az űrt a kampány végigjátszása után, mint amire számítottunk. Ezúttal más irányba csoportosítjuk a munkaerőt, olyan dolgok felé, mint például az új Invasion mód, vagy a játék új PvP-komponense."

Sokan persze kizárólag az egyjátékos kampány miatt kedvelik a szériát, Marty Stratton szerint nekik sem fog csalódást okozni az Eternal. "Az egyik legtöbbet kívánt dolog a launch utáni extra egyjátékos tartalom volt. A SnapMap sajnos ezt sem tudta pótolni a játékosok számára. Már most tervezgetjük az ilyen tartalmi frissítéseket, ezekről azonban csak később beszélhetünk bővebben. Igazából az egész arról szól, hogy a SnapMapbe tett időt és energiát olyan helyre fektessük, amelyet az emberek szívesen játszanak."

2.
2.
ribizly
#1: Sajnos teljesen egyet kell értsek. A Far Cry 3-ban volt lehetőség saját térképek létrehozására, de hiába készült el kb az összes komolyabb multi map más játékokból (CS, CoD, ...), mert a kutya se játszott rajtuk és sose lehetett custom map-on nyomni egy kört. Arról nem is beszélve, hogy ezeken nem volt meg az optimalizáció és több igen ette a gépet, lévén optimalizációra az editor nem adott lehetőséget.
1.
1.
KENKILL
Sajnos már kihalt a játékokból az a trend, hogy a "csináld magad" tartalmakat játsszák az emberek. Sokkal szívesebben fizetnek az olyan minőségért mint a játék többi része, DLC-kért és extra tartalmakért. A magam részéről nincs ezzel bajom mert az előző doom vége igen befejezetlennek érződött, és inkább jöjjenek DLC-k, mint pályaszerkesztő. Csak aztán érje meg az árát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...