Egyre csak bővül a Microsoft új stúdiója

Az idei E3-on bejelentett, a The Initiative névre hallgató fejlesztőstúdió egyre komolyabb arcokat vonultat fel. A legújabb alkalmazottak közt néhányan olyan projekteken dolgoztak, mint a God of War vagy a Red Dead Redemption.
  • Írta: szlav

Kommentek

#19
#14: Jaj hagyjuk már ezt a "windows konzol" dolgot. Ha annyira kellett volna a népnek akkor vitték volna a Steam Machine gépeket...

Aki meg "rendes" pc-t vesz, nem fog "Windows Konzol Edisönt" feltenni biztos lehetsz benne....

A "szegmentálás" is fejlesztői oldalról már rég nem akkora téma , az architektúra ugyanaz.
#18
#12: Miért szerinted jobb, ha összedobnak valamit egy év alatt. Mert szerintem marhára nem. Amikor örülni kell, hogy az MS nyit új stúdiót, és meglévőket is maga mellé állít, jönnek a "jaj, ebből mikor lesz bármi is" kommentek. Mintha a játékfejlesztés ilyen egyik pillanatról a másikra működne. Valószínűleg ezzel már az új generációra gyúr, hogy ne olyan legyen mint a mostani, vagy mint a Switch, hogy egy év alatt kidurran egy új Mario és Zelda után.
#13
Hát sok sikert nekik.,
#12
felegyiModerátor
Ez k.jól hanzik meg minden, de mire tényleg látunk valamit a dologból addigra már next-gen konzolok lesznek az asztalon... ilyen sült, olyan köret... de majd csak legközelebb... addig éhezzen a nép.
#9
Xbox felveszi a kesztyűt, a sony meg élezi a szamuráj kardokat. Xbox harcba vonul, mondjuk nem mint ha számítana. Kizártnak tartom, hogy csak consolera jelenjenek meg azok a játékot, de talán letesznek valamit az asztalra.
#8
#5: Remélhetőleg férfi. Bár a mai világba nem lehet tudni. És igen. :D

https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Cantamessa

Biztos nem volt kedve sokat foglalkozni az anyaggal, vagy annyit mondott elég lesz az, hogy lord of ring és mindenki azt mondja juhé király történet.
#7
Törölt felhasználó
Ha az összes stúdiót ami a pityergős linerális csodát ill interaktív dvd-t szállította a galaxis kiválasztott (SONY)harcosai számára,akkor is szar lenne egyeseknek mert már Microsoft:) Van ez így!
#6
Attol hogy egy programozo odebball meg nem nelent semmit. Ilyen alapon a Brink jateknak ubermega 10pontosnak kellett volna lennie. Vagy a Black utan amin dolgoztak a fejlesztok,mekkora bujta lett.
Cliffy B, szinten. God of war elso keszitoje (agytrosztje,kreativ embere) is csak bujtakat gyartott.
Egy jo jatekhoz sok minden kell es mindennek flottul kell mukodnie. Sonys belso studiok is csapatkent tudnak jokat alkotni. Nem egy egy ember kiemelkefo munkaja miatt.

Ettol fuggetlenul hajra micro. Verseny nelkul szart se er az ipar.
#4
Nekem van Boxom is és Pc is, de bevallom nem igazán örülnék exkluzivitásnak, maximum Microsoft exeknek.
Aki nem teheti meg, Pc mellett ne kelljen már egy plusz konzolt is tartania csak azért mert azon (is) van olyan ami érdekelné. Veraenyszellem fenntartása ide vagy oda én tiszta szívből örülnék ha a Micro összegyúrná a pc-s és boxos játékosokat. A megspórolt pénzből meg az user vehetne egy ps4-et. :)
#3
Akkor jobb esetben kb. 5 év múlva talán érdemes lesz venni ismét egy Xbox-ot! DDDDD
#2
Elvakult Playstation fankènt drukkolok a Microsoftnak, ideje lenne már letenni valamit az asztalra az XBOX tulajok megèrdemelnèk! Ne hagyjátok hogy a Sony nyeregbe èrezze magát mèg a vègèn elkènyelmesednek!
#1
YanezModerátor
Na hozzatok össze egy über játékot skacok! Hajrá!!!