Forza Horizon 4 - Halo-tartalmak szivárogtak ki

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 13.
  • Pletyka
Link másolása
Korábban is szóltak már pletykák arról, hogy a Forza Horizon 4-ben valamilyen módon felbukkanhat a Microsoft másik nagy üdvöskéje, a Halo-széria. A legutóbb kiszivárgott képek ezt ismét alátámasztják.

Nem ez lenne az első eset, hogy a Halo-játékok legendás Warthogja feltűnjön a Forzában, de ezt a Forza Horizon 4 kapcsán eddig többé-kevésbé sikerült titokban tartani. Azért csak többé-kevésbé, mert egy éles szemű rajongó már júliusban rábukkant a játék eventjei közt található Pelican-ikonra. Néhány adatbányász pedig még ennél is korábban rálelt egy-két fájlra, amelyekben a Halo-szériára utaló kulcsszavak bukkantak fel.

Most azonban jóval konkrétabb bizonyíték érkezett a warthogos versenyt illetően, a játék Reddit-oldalán ugyanis megjelent az alul is látható kép, amelyen érdekes módon nemcsak maga a harckocsi, hanem a Halo gyűrűvilága és egy covenant űrhajó is látható.

A rajongók persze heves spekulálásba kezdtek: sokan úgy gondolják, hogy a fenti kép és a Forza Horizon 4 térképén, a partvonalon megjelenő Pelican-ikon a Halo: Combat Evolved egyik pályájára, a The Silent Cartographerre lehet utalás. Nem kizárt dolog tehát, hogy nem csupán egy autót, hanem egy teljes Halo által inspirált pályaszakaszt kaphatunk.

A fenti kép egyébként egy hatalmas képcsokor részeként érkezett - rengeteg screenshotról és concept artról van szó, amelyek minősége nagyban változik. Ha mégis kíváncsiak vagytok az összes kiszivárogtatott anyagra, akkor azt itt megtaláljátok.

A Forza Horizon 4 október 2-án érkezik Xbox One-ra és PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...