Két napig ingyenes az első Insurgency

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 14.
  • Akció
Link másolása
A szeptemberben érkező folytatás előtt a New World Interactive két napig ingyenesen letölthetővé tette a Steamen az Insurgencyt. A realizmusra törekvő online shooter az akciót követően is a könyvtárunkban marad.

Az eredetileg 2014-ben megjelent Insurgency egy online taktikai FPS, amely realisztikus játékmenettel kecseget. A fegyverek viselkedése, a lövedékek ballisztikája mind-mind hiteles, ahogyan a bekapott találatok után is gyorsan padlót fogunk. Nincsen minitérkép sem, ahol az ellenség pozícióját vagy a következő célt látjuk, így a halál gyorsan utolér bennünket, ha nem vagyunk körültekintőek. A játékmenetből az alábbi videó ad ízelítőt:

A New World Interactive alkotását sokan szeretik, és még többen fogják, hiszen a játék augusztus 15-ig ingyenesen tölthető a Steamről. Nemcsak próbanapokról van szó, végleg a könyvtárunkban marad a cím, utána is bármikor elővehetjük.

Kapunk egy remek kasztrendszert, a csaták 16v16-os felállásúak, van kooperatív mód, de a siker szinte mindig az összehangolt csapatmunka eredménye.

A folytatás, az Insurgency: Sandstorm már úton van, szeptember 18-án landol PC-n, majd jövőre konzolokon is.

3.
3.
crytek
#1: "az is gyorsan kihalt utána" Egy single player játékról lévén szó nem csoda hogy leszarják a multit.........
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Nekem már egy ideje megvan, és van hogy néha újra előveszem, de játékos hiányra még nem volt panasz. Elég aktív a felhasználó bázisuk, amely most a kövi rész által valószínűleg csökkeni fog.
1.
1.
markoci555
remélhetőleg jobb lesz mint a múltkor hozzánk csapott homefront... az is gyorsan kihalt utána, úgyhogy lehet ezt most ki is próbálom amíg játszanak vele mások is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...