Brit toplista: legyőzhetetlen a Crash Bandicoot

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 14.
  • Toplista
Link másolása
Hihetetlen, de amióta újra kiadták más platformokra a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt, azóta nem talál legyőzőre a klasszikus első három részt tartalmazó gyűjtemény.

Az élen tehát a hetedik hét után is a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy végzett, amit még mindig úgy visznek a rajongók, mintha ingyen osztogatnák. A múlt héten második LEGO The Incredibles sem talált fogást az Activision revitalizált felújított kiadásán, a bronzérmet azonban az évek óta mindig a legjobb tízben tanyázó Grand Theft Auto V szerezte meg, köszönhetően egy újabb, mostanában futó leárazásnak.

A negyedik helyen az egy héttel ezelőtt még harmadik helyezett Mario Kart 8 Deluxe zárt, mögötte pedig a Madden NFL 19 végzett, ami annak ellenére nyitott a lista közepén, hogy az angolok viszonylag rajonganak a sportágért. A lista második felében két új belépőt is találunk: az Overcooked második része hiába sikerült remekül, így is csak a nyolcadik helyen nyitott, míg a We Happy Few a tizedik helyen kezdett.

  1. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  2. LEGO The Incredibles
  3. Grand Theft Auto V
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Madden NFL 19
  6. Call of Duty: WWII
  7. God of War
  8. Overcooked! 2
  9. Super Mario Odyssey
  10. We Happy Few
  11. Hello Neighbour
  12. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  13. Mario Tennis Aces
  14. LEGO Marvel Super Heroes 2
  15. Minecraft
  16. Jurassic World Evolution
  17. PlayerUnknown's Battlegrounds
  18. Sonic Mania Plus
  19. Captain Toad: Treasure Tracker
  20. Rainbow Six: Siege
23.
23.
Norbiii
#22: Természetesen, de nem ez mozgatott, mert nem számítottam nagy változásra. Semmilyen grafikai javulást nem láttam, igaz, nem volt előttem egyszerre a két verzió.

Viszont az UC 3 és UC4 esetében sem volt előttem egyszerre a két verzió, mikor Ps4-re először csak az UC4 volt meg, na de ott már simán látni lehetett, hogy nagy volt a grafikai javulás az UC4 javára.
22.
22.
LexerTheFirst
#21: Azért benned is megvolt hogy érdekelt milyen az erősebb konzolokon, nem? :D
21.
21.
Norbiii
#18: Nem a jobb grafika miatt vettem meg, hanem, mert ugye nem volt meg. De teljesen igaz, amit írsz, pénzügyileg jól jártak így.
18.
18.
LexerTheFirst
#17: Jókor hozták ki, kiváló marketing. Egyszer megveszik a last gen konzolokra, aztán később a next gen konzolokra, így akinek volt PS4 vagy XO-ja az megvette a jobb grafika miatt még egyszer. Szerintem megint ez lesz a GTA 6-tal
17.
17.
Norbiii
#3: Nekem háromszor volt/van meg a GTA V! Egyszer Ps3-ra, de nem vittem végig, mert elcseréltem a Wii U-ra. Majd megint lett egy Ps3, arra is megvettem, majd eladtam, és kb az árából vettem egy Ps4-et. Ps4-re is megvan!

Háromszor volt meg, háromszor adtam neki esélyt, és nem tudom azt mondani, hogy igen, ez annyira, de annyira tetszett. Jó volt, de nem hagyott bennem maradandó élményt!
16.
16.
Skygameboy
Na és akkor ezek után mondja azt a micro hogy nincs szükségük exekre . Aztán kiadnak egy ősrégi sony exet és kb felrobban a közösségük..
10.
10.
Ez inkább csak azt mutatja, hogy mennyire nincs ütőképes megjelenés nyáron, hogy egy kresbandikut kénytelen az első helyen végezni a 12 ezer eladott darabjával nagyjából.
9.
9.
Blueberry
#3: Hát én anno előrendeltem ps3-ra (3 nappal megjelenés elött nálam volt és az 576ba szárazra akart nyalni érte az eladó) aztán ps4-re is megvettem kétszer
5.
5.
kopic
Mario Kart 4. Hely. Undorito...
4.
4.
Yanez
Volt már játék zsinórban ennyiszer első helyen?
3.
3.
LexerTheFirst
Mintha legalább mindenki kétszer vette volna meg a GTA 5-öt, minden platformon.
2.
2.
KRAT0S
A legjobb példa arra hogy az emberek szeretik ha sz@p@tják őket :D (..Soulsborne..)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...