Egyelőre pihen a Dishonored-sorozat

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 15.
  • Hír
Link másolása
Az Arkane Studios szerint jelenleg nincsenek terveik a Dishonoreddel kapcsolatban, így egyhamar ne számítsunk a harmadik részre. A széria a jól megérdemelt pihenését tölti, igaz, a csapatnál lázas munka folyik.

Az Arkane Studios vezető designere, Ricardo Bare a VG247 magazinnak adott interjújában erősítette meg, hogy jelenleg nincs tervben egy új Dishonored-játék.

"Nem állíthatom teljes bizonyossággal, hogy mi fog történni, bármi lehetséges, de a Dishonored jelent pillanatban a pihenését tölti" - fogalmazott Bare.

Szerencsére nincs is hiányérzet a játékosokban. A Dishonored 2 mellékága, a Death of the Outsider sikeresen lezárta a trilógiát, ami után új nap köszöntött be az Empire of the Islesba.

Ami a legfontosabb, a fejlesztő megígérte, hogy hasonló játékok a jövőben még várhatóak tőlük: azaz olyan koherens, mély sztorival megáldott anyagok, ahol a környezet is mesél. Olyan pályákat terveznek, amiket a Dunwallban vagy a Talos-1-en megszokhattunk. Magyarán az Arkane védjegyévé vált, improvizációra kiválóan alkalmas játékmenetre számíthatunk tőlük továbbra is, ami kimondottan támogatja a kreatív játékosokat. A belső nézet sincs kőbe vésve, hiszen időnként más dolgokkal is próbálkoznak a stúdió srácai.

Bare nem említett címeket, de sanszos, hogy a Prey visszatérésére sem számíthatunk.

7.
7.
SilasGreaves
Ez a játék,..Huh...szinte tökéletes. Az egy is és a kettő is. Végig sunyiban nyomtam, szuper a bujkálás, a pályatervezés pedig párját ritkítja. Éppen most játszom a második résszel, igaz még nem értem a végére. Hihetetlen a hangulata, semmi mással össze nem téveszthető a game. Alig várod, hogy újabb és újabb képességeket kapj és végre használhasd őket. PS4-en hibátlan.
Igenis készítsék a következő részt!! :)
6.
6.
Én imádtam mind a két Dishonored részt és a Prey meg maga volt az igazi nagyon fasza játék számomra. Ennek ellenére nem bánom, ha nem csinálnak minden évben kettő újabb részt belőlük. Ezek a fickók tudnak jó játékot készíteni, csináljanak csak szépen új címeket.
5.
5.
overdosed90
Akkor jöhet a Prey 2. része! :D
4.
4.
Neo1989
Arkane-töl én még nem láttam szemetet.
1.
1.
Neo1989
Jól van ez így, nem kell belőle 600 rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...