GC 2018: Játszható lesz a Lost Ember

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 15.
  • Hír
Link másolása
Régen hallottunk már utoljára a Mooneye Studios atmoszferikus kalandjátékáról, amelyben egy olyan farkast irányítunk, aki más állatokat is megszállhat. A csapat már egy demóval lesz kinn a Gamescomon, tavasszal pedig premier.

A 2016 őszén lezajlott Kickstarter-kampány után a Mooneye Studios srácai szépen elvonultak a fejleszteni a Lost Embert - a nyilvánosság teljes kizárásával. Csaknem két év múlva hallunk felülünk újra. Szerencsére a felfedezős kalandjáték már játszható lesz a jövő héten kezdődő Gamescomon.

Főszereplőnk egy farkas, aki különleges képességgel rendelkezik: megszállhatja az útjába kerülő állatokat, így azokat irányítva abszolválhatja a különféle rejtvényeket. Egykoron minden állat a letűnt Yanrana-civilizáció tagjai volt, a rejtett emlékek és múltad darabkáinak felkutatásával az ősi világ lényegére is fény derül.

A fejlesztők szerint a Lost Ember 2019 tavaszán jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A kickstarteres támogatók számára a következő hetekben elérhető lesz egy alfa demó.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...