Budapesten forgathatják a The Witcher TV-sorozatot

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb információk láttak napvilágot a tavaly májusban leleplezett Netflix-féle The Witcher-sorozatról. Úgy néz ki, hogy több részt is hazánkban fognak forgatni, valamint lehet, hogy Superman is fel fog benne bukkanni valamilyen formában…

Persze szó sincs valamiféle bizarr crossoverről, csupán a Superman karakterét alakító Henry Cavill is érdeklődik a projekt iránt, ám arról, hogy esetleg ő maga alakítaná Ríviai Geralt karakterét, vagy valamilyen mellékszerepet osztanának rá, egyelőre még semmilyen konkrétum nem derült ki.

A The Witcher 3 sikereinek köszönhetően már évek óta megindultak a találgatások egy élőszereplős TV-sorozatról, hogy a könyvekből és játékokból megismert történetek és karakterek még nagyobb közönséghez érhessenek el. A találgatások helyére mostanra pedig tények és hivatalos bejelentések kezdenek érkezni.

A Netflix készülőben lévő sorozatáról még tavaly májusban rántották le a leplet, és februárban máris igencsak komoly mérföldkőhöz érkezett a projekt, ugyanis akkorra vált biztossá, hogy a showrunneri és produceri feladatokat Lauren S. Hissrichre, a The Defenders és a Daredevil sorozat írójára bízzák.

A sorozattal kapcsolatban azóta is folyamatosan újabb és újabb spekulációk kerülnek fel az internetre, ám a mai napon úgy látszik, hogy egy hihetőbb és egyben rendkívül érdekes fejlemény ütötte fel a fejét. Az Omega Underground News egyik Twitter-bejegyzése szerint a Netflix embereket toboroz egy nyolc részes The Witcher-projekthez, melynek forgatási helyszíne Magyarország lesz.

Ugyan az információt egyelőre nem erősítették meg hivatalosan, ám korántsem elképzelhetetlen, hogy a forgatások Budapesten zajlanának; a Netflix ugyanis itt forgatta korábban Dwayne Jonhson főszereplésével a 2014-es Herkules filmet, valamint a saját készítésű Marco Polo-sorozatát is.

A sorozat premierjével és részletes szereposztásával kapcsolatban sajnos továbbra sem osztottak meg pontos információkat.

51.
51.
logic5
#43: Morgan Freeman: Hetedik, A pók hálójában... Christian Bale: Amerikai Psycho, A tökéletes trükk, és még sorolhatnám.
50.
50.
logic5
De lehet itt vitatkozni sok mindenen. Pölö DiCaprio. Azért akárhogy is nézzük, volt egy pár felejthető filmje (Titanic, Gyorsabb a halálnál, Eredet, jó ez Nolan hibája volt), itt felejthető volt, de nem ő miatta! Azért nézzünk meg pár korábbi filmjét, (Ez a fiúk sorsa, kapj el, ha tudsz..) azért igen csak látszik a tehetség. Én a Viharszigetért már oda adtam volna az oscar-t. Ha pedig Nolan (egyik kedvenc rendezőm. VOLT)... Túltolta a misztikumot az eredettel, nem is kicsit. Nagyon vártam a Dunkirk-et, hatalmas csalódás volt. Olyan dolgokról vitatkoztok, amikről nem lehet. És bizonygatjátok a hülyeséget. De még mindig Fassbender a legviccesebb :D Még színésznek sem nevezném. Steve Jobs-ot úgy hozta, ahogy egy dawn kóros néger is eljátszotta volna... Kutcher azért lássuk be, hogy igencsak profin megoldotta. Ennyit erről
49.
49.
logic5
#48: Ez most komoly? :D Abból a kommentből nem kell kiragadni semmit, úgy ahogy van, vicc :D
48.
48.
hadzsime
#45: Lényegében te most nem kiragadtál valamit egy kommentből és azon lovagoltál?
47.
47.
logic5
#24: *MatT Damon, Dolph LunDgren, Jean Claude Van DamMe.... Grat.
46.
46.
logic5
#43: Ezzel is vitatkoznék, mert hiába van rosszul megírva a karakter, a színész dolga megoldani. Fassbender-t, meg hogy lehet egyáltalán a színészek közé sorolni? :D
45.
45.
logic5
Hát srácok. Kb fél éve hanyagoltam az oldalt, az itteni dilettantizmus, és a veszekedések miatt. Látom, semmi nem változott. Olyan hülyeségeken vitatkoztok, hogy az szánalmas. Egy kommentből kiragadtok valamit, és azon lovagoltok. VICC :D De tényleg! De nevetni, még mindig jó itt. kastorhun 24. kommentje, messze viszi a prímet, innentől hitelét is vesztette az egész ember. 5 névből 3 rosszul írva... Azért ezt gondoljuk át :D
43.
43.
Marion Cotillard (+Jeremy Irons + Fassbender): Assassin's Creed
Morgan Freeman: Now You See Me
Christian Bale: Terminator Salvation

De mondjuk ott van Ryan Reynolds, akinek van egy valag olyan munkája, ahova a két szép szeméért válogatják be, aztán megnézed a Buried című filmjét, és leesik az állad, hogy mire képes valójában. Egyetlen szereplőként elvisz egy egész filmet a hátán.

Egyáltalán nem csak a színész tehetségétől függ a végeredmény. Ha olyan karaktert kapnak, ami nincs megírva rendesen, nem tudnak mit kezdeni vele. Máskor meg ők maguk is egyszerűen unják, szarnak bele, csak mehessenek már haza. Tudják ők is, hogy nem azért a szerepért fognak rájuk emlékezni.
42.
42.
PaprikaJancsi
#30: Anthony Hopkins - Transformers 5
Gary Oldman - Beépített tudat és Sokkal több mint testőr

Ez a két színész egy kalap szar volt a felsorolt filmekben. Vagyis ha Gary Oldman-től a Beépített tudatot látod akkor azt mondod, hogy egy pocsék, szar színész.
40.
40.
Ooorky
#39: South Park-ban elég jól kiparodizálták őket:

https://www.youtube.com/watch?v=QuPfCuga5NE
39.
39.
#23: Mindig is azok voltak. Már kapásból felismerek egy filmet, ha "flixes". In medias res bele a közepébe, nulla felvezetés, általában kevés szereplő, gyakorta csak két három, noname színészek általában, kevés helyszín stb.

Eleinte úgy tűnik, hogy húúúú, mennyi film, mennyi sorozat, de azok 90%-a értéktelen szemét.

Az HBO Go-n szintén.

38.
38.
kastorhun
#29: A Man of steelben a szememben nagyon bizonyított.
Firsttime válaszolt a kérdésedre..
34.
34.
Firsttime
33.
33.
Firsttime
32.
32.
Firsttime
#29: Dicaprio. Igen fiatal korában is.
31.
31.
Firsttime
30.
30.
Firsttime
#29: Anthony hopkins elég jó minden filmjében.
29.
29.
LexerTheFirst
#28: Mármint az Utóhatâsban?? Olyan hülyeségeket mondasz..

Ember legalább nézd meg a filmet, komolyan, lerí rólad hogy nem láttad, mert akkor tudnád hogy alakított azért! Bőven jó színész, az hogy itt ott nem jó, hát van ilyen. Mondj egy színészt aki minden filmjében jó, a másik pedig hogy ne egy film alapján ítélkezz, ami ráadásul még szarul is sikerült. Szépen nézd meg az új Mission: Impossible-t és értsd meg hogy te mész a szembe jövő sávban, és nem mi.
28.
28.
kastorhun
#25: Már bocs de annál a fapofánál egyszerűen nincs lejjebb, ha egy igazi színész ilyet alakít akkor az egyszerűen nem színész.
27.
27.
Aanash
A Blade Runner 2049-ből is a főszereplő férfit nem tartottam sokra, aztán a Kaliforniai álom című filmben megvett kilóra.
Ki tudja mit tud ez a színész / bocsánat de nem tudom a pontos nevét/
Lehet hogy a Witcher lenne ahol megmutathatná mit is tud a színész, végülis bevallása szerint szereti a játékot.
26.
26.
godach
#21: Szerintem a Netflix már a kezdetektől jó volt (amire nem lestem rá egy olyan 1,5 éve) szóval ha felfelé ível, akkor a téli, hideg napokon biztosan lesz mit néznem :)
25.
25.
PaprikaJancsi
#24: Vagyis egy film alapján mondod meg valakiről, hogy milyen színész. Mission Impossible Utóhatást nézd meg, és hamar meg fog változni a véleményed.
24.
24.
kastorhun
#19: A Man of steelbe láttam egyedül, és az ott látott alakítását bárki hozta volna.
PL: Mat Damon, Dolph Lungran (oké ez azért pici túlzás, de csak nagyon pici), Jason Statham (pedig ő Jean Claude Van dame és Steven Seagal szintjén van)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...