GC 2018: Csak jövőre jelenik meg a Tropico 6

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 16.
  • Csúszás
Link másolása
Újabb előzetes érkezett az Unreal Engine 4 segítségével meghajtott Tropico 6-hoz. A megjelenés azonban sajnos csúszik, így az önjelölt diktátoroknak 2019-ig kell várniuk, hogy végre magukhoz ragadhassák a hatalmat kedvenc szigeteiken.

A Tropico 6 már a közel egy évvel ezelőtti leleplezése óta a franchise egyik legígéretesebb részének tűnik. A Haemimont helyett a legutóbbi Might & Magic-játékokért felelős Limbic Entertainment végzi a fejlesztést, ráadásul úgy, hogy az egész játék teljesen új grafikus motort kap az Unreal Engine 4 képében.

A megújult látványhoz pedig megújult játékmenet dukál; a szériában ez lesz az első rész, ahol először lesz lehetősége a játékosoknak hidakat építeni, így újabb és újabb szigeteket bevonni a diktátori, vagy szelíd államfői fennhatóságunk alá.

A Tropico 6 a legfrissebb információk szerint csak 2019 januárjában, a tervezett 2018-as dátumhoz képest kisebb csúszással lesz elérhető. A késés oka feltehetőleg az új grafikus motor beiktatása lehet, de reméljük, a látvány mindenkit kárpótolni fog. A támogatott platformok közt első körben a PC, Mac és Linux szerepel, melyeket 2019 nyarán a PlayStation 4-es és Xbox One-os átirat fog követni.

Azok számára pedig, akik képtelenek kivárni a megjelenést, az ősz folyamán egy zárt béta is várható a Steamen, melyről további információkat a jövő heti Gamescomon osztanak majd meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...