Érkezik a Sniper: Ghost Warrior Contracts

Új résszel tér vissza a Sniper: Ghost Warrior-széria. A franchise hiába fejlődött folyamatosan az elmúlt években, a fejlesztőknek nem igazán sikerült rátalálni a megfelelő irányra, így a következő részt ismét új alapokra helyezik.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#16
#15: Halkan jegyzem meg a fejjel lefelé dolog más játéknál is előjön.
Nekem pl 980Tim cseréje után intel igpvel jött el egy autós játékban de menet közben mindig visszaugrott rendesre = tuti driver hiba... Szóval kár a játékra fogni.. Ez olyan hogy szidom az autógyártókat mert faltol falig megyek mert nem tudok vezetni ,de a kocsi szar meg a gyártó...érted.
#14
#11: Az első rész grafikailag egész kellemes volt. Nagyon nagy hiba az volt benne, hogy lopakodva (tehát a pályarészen ott lévő 2-3 ellenfél nem vett észre) kinyírva xy számú ellent mindig valaki 180km-ről meghalotta valami csoda folytán hogy te hangtompitóval ölögetsz és a hegy másik oldaláról átfutni egyből tudta hogy te a susnyásba melyik fa mögött vagy.....
Volt is egy agyamaent mod arckaparoan nehéz rész...lehet csak gamebraking bug volt nem tudom de arra emékszem már sírtam és 234ezredszerre kellett újracsinálni mert észrevettek pedig elvileg nem kellett volna...
Az első rész chrome engine.-es volt


Aztán jött a 2. rész az már mindenben jobb volt bár az itt használó Cryengine-ből sajnos nem igen tudták kihozni a maxot de szerintem még az 50%-ot sem.Ebben a részben nem találkoztam semmi idegesítő dologgal.

GW3: Itt már sokkal szebb a grafika kezdik érteni hogy kell használni ezt a Cryenginet + open world + sokkal több kütyü minden. Én csak a demót játszott ,de jó benyomást keltett bennem. Amint jó áron lesz ugrik is a kosárba
#13
#12: A Sniper Elite 2-t meguntam, de a 3. része nem rossz.
Az ai hát, nem valami okos, és volt olyant hogy szinte a szemük előtt futottam el és észre se vettek, máskor pedig azt is észre vették hogy a sötétbe, egy fedezék mögül kikandikál a fejem búbja.
#12
#11: Érdekes, hogy nincs egy normális mesterlövészes játék. Ezt még nem próbáltam, csak a Sniper Elite részeket, ami még jó is lett volna, csak az ostoba AI rontott sokat a kihivásokon.

Ha valaki esetleg találkozott egy jobbal, akkor beirhatná. Ezt pl. terveztem megvenni, de akkor majd ha már megjelent a Contracts.
#11
Az első része meglepően közepes lett.
A fő hibája a gyenge ai, a gyenge történet, és a gépfegyverek nehéz kezelhetősége.
Viszont a mesterlövészkedés piszkosul fun, a grafika szép, a játék pedig hangulatos.
A 2. részének a fő hibái ugyan ezek voltak, csak hogy ott a városok rettentően csúnyák lettek, a pályák pedig sokkal kisebbek.
De még az se volt egy rossz játék.
#10
Meg lehet kövezni de én piszkosul várom. A 3. részét sajnos nem viszi a gépem, de sokkal de sokkal de sokkal de sokkal jobban tetszik mint a Far Cry vagy GTA (ezért is meg lehet kövezni).
#6
#5: Vagyis nem is játszottál egyikkel sem, mert szarul indult el, és nem tudni használni internet, ezért a mocsadék szar. Ez nem logika. Ez hülyeség.
#1
Jöhet!