Shadow of the Tomb Raider - Lara arzenálja

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
Ismét egy rövid előzetessel tért vissza a Shadow of the Tomb Raider, a fókuszpontba pedig ezúttal a fegyverek színes tárháza került. Mutatunk egy limitált kiadású szobrot is, amely Larát egy barátságtalan párduc társaságában ábrázolja.

A dél-amerikai dzsungel veszélyes hely, kiváltképp, ha az emberre egy kisebb hadseregnyi zsoldos is vadászik. Szerencsére Lara minden helyzetben feltalálja magát, így akár pár faágból és az itt-ott elszórt ócskavasból is képes halálos fegyvereket varázsolni. Ezt mutatja be a Shadow of the Tomb Raider legújabb minielőzetese - a különféle nyilakat használó íjaktól kezdve a barkácsolt pisztolyokon át, egészen a katonai golyószórókig, szinte mindent felhasználhatunk majd, ha valaki az utunkba áll.

Ez viszont nem minden - a legnagyobb rajongók számára ugyanis érkezett valami igazán mutatós. A Tomb Raider Twitterén mutatták be az alul látható limitált kiadású szobrot, amely potom 800 dollárért akár a ti nappalitokat is díszítheti. Az 1:4 arányú modellből csupán 750 darab készült, így valóban elég ritka darabról lesz szó. A kivitelezésért az a Weta Workshop felelős, akik többek közt a Gyűrűk Ura-filmek kellékeit is gyártották.

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...